Вперше у Вінниці! Відомий мільйонам українців, скрипаль-віртуоз, Святослав Кондратів! 

Саме з Святославом Кондратівим та його музикою ви мандрували дивовижними Фьордами Норвегії, величними дюнами Сахари, чарівною Венецією та прохолодною Балтикою.

Музичні відео, які знімає скрипаль у різноманітних куточках світу мають шалену популярність у користувачів інтернету та за лічені дні набирають сотні тисяч переглядів, вподобань, поширень та коментарів:

  • Неймовiрно гарна музика! Зачарована, захоплена! Хай всесвiтньо вiдомi зали вiтають Вас стоячи! Тiльки успiху Вам, Святославе! (Валентина Литвиненко, Керч)
  • Мелодія, яку можна слухати вічно… Дякую за чудове відео! (Валентина Горецька, Вінниця)
  • Під цю тривожно-чуттєву музику навіть не потрібно було знімати кліп. Вистачає заплющити очіі зразу ж, майже фізично перенестися в гарячу пустелю. Супер!!! Приїжджайте, будь ласка, в Тернопіль з концертом!!! (Леся Музика, Тернопіль)
  • Святослав! Нам треба догнати та перегнати Янні! Зробіть цю роботу, вона важка, але нехай Вам допоможе Господь. (Любов Муравська)
  • Марокко, Венеция, прекрасные пейзажи, скрипка, божественная музика, виртуозная игра, все великолепно, все шикарно!!!!! До мурашей!!!! Слушать можно бесконечно!!!! БРАВО, СВЯТОСЛАВ, СПАСИБО ЗА ЭМОЦИИ!!!!!!! ВЫ – ГЕНИЙ!!!! ВЫ – ТАЛАНТИЩЕ!!!!! (Анжеліка Ненова, Одеса)
  • Наш Паганіні, браво! (Ірена Герцаніч, Ужгород)
  • Это прекрасно!!!! Никогда не любила скрипку... Вы заставили меня посмотреть и услышать её совсем по-другому! Я в восторге!!! Искренне признательна!!!! (Тетяна Сахно, Бориспіль)
  • Святослав, Ви просто су перовий музика! Слухати Вас – НАСОЛОДА!!!!!!! (Оля Живка, Львів)

Скрипка Святослава Кондратіва разом з Маестро побувала майже на всіх континентах. Саме тому музика, яку створює та виконує скрипаль така різнобарвна та колоритна.

Музичний досвід Святослава настільки обширний та різноманітний, що дозволяє йому в своїй творчості поєднувати будь-які жанри, міксувати безсмертну класику з сучасними стилями та напрямками.

Святослав Кондратів є випускником однієї з найсильніших академічних скрипкових шкіл України – львівської. Він закінчив спеціалізовану музичну школу ім. С. Крушельницької та Національну музичну Академію ім. М.Лисенка. Щодня прогулюючись загадковими та старовинними вулицями Львова, в якому народився та виріс Святослав, він вбирав їх вишуканість та красу, яка тепер звучить у всіх його композиціях. Потім був Київ та багаторічна робота у багатьох цікавих проектах. Він очолював гурт, який підтримував українську олімпійську збірну в Пекіні на ХХІХ Олімпійських іграх. Разом з етно-проектом об’їздив всю Америку та Канаду. Його запрошують на шоу «Голос Країни», де його скрипка допомагає здобувати глядацькі симпатії найкращим вокалістам проекту. У супроводі симфонічного оркестру його композиції звучать на найбільших сценах українських міст, з ним разом кияни та гості столиці зустрічали Новий 2017 рік на Головній ялинці країни на Софіївській площі в Києві.

Скрипаль-віртуоз Святослав Кондратів. Нова програма – «Світ очима скрипаля»

Святослава Кондратіва сміливо можна назвати мультиартистом. Адже він зібрав свій власний унікальний оркестр, пише та створює для нього аранжування та є його керівником і диригентом!

Родзинкою колективу є його незвичний склад, де симфонічна група при потужній підтримці естрадного бенду забарвлюється чудовим колоритом українських автентичних інструментів. Це єдиний оркестр в Україні, який не переграє чужі хіти, а створює свої власні!

Святослава Кондратіва називають українським Девідом Ґарреттом за його віртуозну гру на скрипці (Девід Ґарретт – відомий німецький скрипаль), та українським Янні за його музику та оркестр (Хрісомалліс Янні – засновник відомого в світі оркестру інструментальної музики Yanni).

А на днях відбулась прем'єра нового відео на трек "Kupala" Святослава Кондратіва. Це перше відео, яке скрипаль вирішив зняти в Україні на мальовничій Буковині. Кліп вийшов надзвичайно атмосферним і романтичним, і вже завоював серця тисячі прихильників інструментальної музики.

«Дорогі мої шанувальники! Зустріч з вами для мене хвилююча радість та велика відповідальність», - говорить Святослав Кондратів. «Ми щодня багато та наполегливо працюємо щоб створити для вас одну з найкращих та найцікавіших програм за участі її величності Скрипки! Це дуже непросто і вимагає багатьох зусиль. Але я вірю в свою команду і вірю у вас, мої любі прихильники! Ви варті найкращого! Приходьте всі, хто любить скрипку, і хто буде на такому концерті вперше. Програма концерту складатиметься з різноманітних чудових композицій, тож цікаво буде всім! Беріть з собою друзів, і ми разом будемо мандрувати цим безмежним світом. Я буду розповідати вам про нього разом зі своєю скрипкою, бо саме так і називається моя нова програма – «Світ очима скрипаля».

Тож, надихайтеся літом та завітайте на перший у вашому місті сольний концерт Святослава Кондратіва. Його шалена енергетика та харизма створять незабутній настрій, який вам захочеться переживати ще і ще. А легка та водночас глибока музика спонукатиме мріяти та вірити, що всі мрії здійсняться, бо в цьому вас переконуватиме Маестро – скрипаль Святослав Кондратів та його музична команда.

Концерт відбудеться в приміщенні Вінницької обласної філармонії 4 жовтня о 18:30.

Квитки на сайтах Concert.uaKasa.in.ua, також у касі Вінницькому будинку офіцерів, пл.. Перемоги, 1; та у ЦУМі, 1-ий поверх, ліве крило, пл. Гагаріна 2.

Детальна інформація за номером: 063 724 97 19