Якісною та модною сучасною музикою, розкішним світловим шоу і запальними танцювальними постановками у виконанні популярного гурту «ДІЛАЙС» вінничани будуть насолоджуватися 24 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів.

Група «ДІЛАЙС» у оновленому складі в особі незмінної солістки Наталі Ділайс і двох чарівних танцівниць вперше виступить у Вінниці!

На концерті прозвучать кращі пісні різних періодів творчості групи!

  • Це хіти з першого альбому «ДІЛАЙС»  - «Белые Розы» і «Горячее Лето», які пролунають у нових обробках!
  • Усім відома й улюблена пісня «Нежно-нежно целуй меня», за якою йшов ряд хітів, таких як «Дай любви мне», «А мне не надо».
  • Також солістка «ДІЛАЙС» виконає як ліричні, так і багато запальних танцювальних треків, серед яких «Только ты и я» і «Ждала тебя», що так полюбилися слухачам за цей рік.

Музична програма групи «ДІЛАЙС» буде супроводжуватися феєричним шоу, до якого дуже довго готувалася вся команда: це і режисура, і постановки, і, звичайно ж, яскраве світлове шоу, яке підкреслить запальні пісні колективу.

Не пропустіть концерт групи «ДІЛАЙС» 24 листопада у Вінниці!

Вартість квитків – від 90 до 400 гривень.

*Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua.

*Запитуйте у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

* Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Пригощає ресторан Marmaris.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».