7-го січня о 20.00 на CHERDAK'у відбудеться перший у цьому році гучний та знаковий концерт. До Вінниці завітає завжди неймовірний Сергій Бабкін. Він виступить у форматі «квартирнику», а значить цей концерт обіцяє бути по-дитячому наївним і справжнім, від самого серця і на всю глибину душі. А інакше і не може бути у Різдво. А інакше у маестро Бабкіна і не буває.

Зі стартом нового року, відомому артисту, тренеру Голосу Країни – Сергію, цікаво згадати, з чого все починалося, побачити усміхнені обличчя слухачів прямо перед собою, неспішно «поспілкуватись», адже квартирник – це діалог артиста зі слухачем. Візьміть участь в музичному таїнстві, коли слухач і артист разом створюють неповторну атмосферу, перебуваючи на відстані витягнутої руки один від одного. Квитки надійдуть в продаж з 20 грудня! Шукайте на сайті concert.ua. Поспішайте, кількість обмежена!

Цієї осені Сергій Бабкін відправився у масштабний тур Україною, рівно через 15 років після своїх перших «музичних кроків». Для нього ці концерти стали приводом зібратись разом з шанувальниками та подякувати їм за весь шлях, пройдений разом. Але концерт у Львові було зірвано (артисту пригадали гастролі у Росії), а перед концертом у Дніпрі громадськість вимагала від Бабкіна чіткої громадянської позиції. Той виступ артист почав з того, що назвав агресором уряд Росії і визнав, що РФ захопила Крим.

П’ятнадцять років тому почалася історія музиканта і актора Сергія Бабкіна, який всупереч законам шоу-бізнесу, форматам радіостанцій і телеканалів, тільки завдяки таланту, внутрішній чесності, вірі з боку рідних і близьких людей, став народним улюбленцем. На його рахунку сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно, уславлений гурт «5'nizza» (разом з Андрієм Запорожцем (Sun)), участь в проекті «Брюссель» Святослава Вакарчука, тренерське крісло в найрейтинговішому вокальному шоу «Голос країни», участь у шоу «Танці з зірками» (разом із дружиною Сніжаною) і, як закономірний і заслужений підсумок довгої кропіткої роботи – тисячі проданих альбомів і понад півмільйона слухачів. Відданих прихильників, кожен з яких на концертах не випадковий, кожен зі своєю історією, пережитою під пісні Сергія. Для таких і цей особливий концерт у Вінниці на CHERDAK'у у святкову неділю 7 січня.