ПОБАЧТЕ ПЕРШИМИ НОВІ НОМЕРИ, ЯКІ ЩЕ НЕ БУЛИ ПОКАЗАНІ НА ТЕЛЕБАЧЕННІ!

25 лютого у Вінниці «ДИЗЕЛЬ ШОУ» розпочнуть свій новий весняний тур «Навколо України»!

А тому саме вінницькі глядачі найпершими в Україні побачать свіжі жарти, пісні і номери-шедеври кращого гумористичного проекту країни!

Новий тур команда «Дизель Студіо» проведе на підтримку свого першого комедійного серіалу «ПАПАНЬКИ», який вже навесні вся країна побачить в ефірі телеканалу ICTV.

З нагоди прем’єри гумористи гарантують на концерті чимало несподіванок та сюрпризів:

- Наш новий тур буде кардинально новим!

До дружної гумористичної родини: Єгора Крутоголова, Марини Поплавської, Вікторії Булітко, Євгенія Сморигіна, Євгенія Гашенко, Олександра Бережка, Олега Іваниці й ведучогоМаксима Неліпи - у турі вперше після народження сина приєднається молода мама Яна Глущенко!

І, до речі, в акторському складі можливі ще сюрпризи…

ДИЗЕЛЬ ШОУ. Новий тур «Навколо України»

25 лютого о 19.00 у Будинку офіцерів вас чекаєнезабутня нова весняна програма«ДИЗЕЛЬ ШОУ»- концертні номери, сценки, пісні і танці!

Традиційно – це буде яскраве шоу без політики. Жарти на актуальні теми, сценки, музичні номери і розіграші для шанувальників «ДИЗЕЛЬ ШОУ»!

КВИТКИ НА КОНЦЕРТ ВЖЕ У ПРОДАЖУ!

Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» та замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

«ДИЗЕЛЬ ШОУ» заслужено названі «Кращою гумористичною програмою року» на думку експертів, критиків і аудиторії!

І є власниками «Телетріумфу-2016» - українського «Оскара» на телебаченні.

Попередній весняний тур «ДИЗЕЛЬ ШОУ» «Весна смішна» став національним рекордсменом – гумористи дали 38 концертів і увійшли до Національного реєстру рекордів України у номінації «Найбільша кількість концертів гумористичного колективу в рамках одного концертного туру».

Новий тур «Навколо України» на підтримку серіалу «Папаньки» обіцяє побити цей рекорд!

За три місяці гумористи виступлять у 37 містах країни - від великих центрів до найбільш віддалених містечок – а от концертів буде набагато більше, адже у деяких містах їх буде два.

Давши 25 лютого старт туру у Вінниці, актори відправляться у такі міста України -Покровськ, Сєвєродонецьк, Краматорськ, Маріуполь, Мелітополь, Енергодар, Запоріжжя, Кривій Ріг, Кропивницький, Дніпро, Львів, Ужгород, Умань, Черкаси, Біла Церква, Одеса, Миколаїв, Южноукраїнськ, Херсон, Харків, Кременчук, Олександрія, Кам'янське, Луцьк, Ковель, Тернопіль, Рівне, Житомир, Чернігів, Конотоп, Суми, Полтава, Івано-Франківськ, Чернівці, Кам'янець-Подільський, Хмельницький.

А яскраву фінальну точку концертного марафону «ДИЗЕЛІ» поставлять наприкінці травня… ЗНОВУ У ВІННИЦІ!

І вже зовсім з іншою програмою!!!

Так сильно люблять колектив у нашому місті!

ДИЗЕЛЬ ШОУ. Новий тур «Навколо України»

Не пропустіть нову грандіозну концертну програму «ДИЗЕЛЬ ШОУ» «Навколо України» 25 лютого о 19.00 у Будинку офіцерів!

Приходьте на концерт всією родиною і найкращий настрій вас не покине!

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».