Київський гурт Gerollds записали новий альбом «Місце під сонцем», реліз якого відбувся 9 лютого.

«В минулому житті» команда випустила альбом ще у далекому 2013 році.

Трошки історії гурту від самих учасників:

- Наша музика наповнена життям, гранжовими рифами і бурхливими ритмами року. Група народилась 25 травня 2010 року, саме тоді відбулась перша репетиція.

Тоді ми назвались Gerold. З того часу відбулося багато концертів, заходів та фестивалів за нашої участі. В 2013 році випустили однойменний альбом, пісні якого втрапили до ефіру київської радіостанції Джем FM. Довгий час нас було четверо у колективі. В 2016 банду покинув соло гітарист і тоді ми вирішили трохи освіжити назву. Тепер ми Gerollds, і нас троє.

Сьогодні гурт записав новий альбом на студії Bobina records (https://www.facebook.com/bobinarec/), та підписали контракт з MOON про видавництво альбому, реліз якого буде у лютому. Хіт з нового альбому «Місце під сонцем» уже в ротації українських радіостанцій.

Місце під сонцем має бути у кожного. Таку ідею Gerollds втілили в життя, записавши нову платівку. Альбом нараховує в собі десять пісень, шість з яких українською та чотири англійскою мовами. Основні аспекти, які виспівуються в піснях - це сни і мрії, сонце, місяць і космічний простір. Зображаються в альбомі і більш приземлені теми, такі як мололість, бунтарство та гульбани з пивом.

Альбом «Місце під сонцем» сповнена живими гітарними рифами, барабанами, басовими грувами та високим вокалом. Все доволі прозоро і класично - ніяких електронних наповнювачів.

Склад гурту це Олег Горовий – вокал, гітара. Бородай Вячеслав – барабани, та Максим Калініченко – бас гітара.