Втікаючи з в\'язниці після крадіжки королівської діадеми Флін Козир (Захарі Леві) забирається в ізольовану від світу вежу без жодних дверей, де шукає притулку. Та скоро виявляється, що у вежі ув\'язнена принцеса.

У Рапунцель (Менді Мур) волосся довжиною 21 метр, має чарівні лікувальні та омолоджувальні властивості. ЇЇ було викрадено в короля й королеви підступною та жадібною лиходійкою на їм\'я Мати Ґотел (Донна Мерфі), яку Рапунцель любить, мов рідну матір (вона і думає, що Ґотел для неї мати). Мачуха розчісує дівчині волосся, аби залишатись вічно молодою.

Щороку, в день свого народження, принцеса бачить з вікна у повітрі літаючі ліхтарики. Їх запускають у повітря та щороку відзначають у Королівстві Фестиваль Ліхтарів у пам\'ять зникнення своєї принцеси. Рапунцель цікаво, що ж то таке. Принцеса відбирає у Фліна діадему, обіцяючи, що поверне її, якщо він допоможе їй втекти з вежі та потрапити на Фестиваль Ліхтарів (Рапунцель і не здогадується, що вкрадена діадема — її). Флін погоджується. Тепер у неї є справжня позавежова пригода - втекти від злої відьми, повернутись до давно покинутих батьків, відновити її королівську спадщину, ну і, звісно ж, знайти справжнє кохання.

Вартість квитка - 20 грн.