Більше ста років пройшло з моменту найбільшої корабельної аварії, але історію Титаніка ще не закінчено. Визнаний геній в області спецефектів Джеймс Кемерон розповів світу в 1997 році історію цієї дивної і драматичної події, змусивши мільйони людей перейнятися трагізмом події. Титанік донині зберігає масу таємниць, і розгадку однієї з них вам належить побачити на великому екрані у форматі 3D.

15 років пройшло з того моменту, як епохальна картина вийшла на великі екрани. Тепер, коли за плечима Джеймса Кемерона є «Аватар», його майстерність в області роботи з 3D зображенням сягнула небувалих висот. Режисер здатний занурити глядача у світ подій, що відбуваються, з головою, і саме це він збирається зробити в рімейку відомої картини «Титанік 3D». Не повірити в те, що відбувається буде просто неможливо. У глядача буде складатися відчуття, що він сам знаходиться поряд з головними героями на одному з найбільших в історії кораблебудування лайнерів.

Найвідоміша історія зворушливого кохання, що розгортається на тлі однієї з найбільших катастроф минулого століття, ще ніколи не виглядала настільки натурально й велично. Останні досягнення Джеймса Кемерона в області створення і передачі тривимірного зображення дозволять глядачам повніше відчути всю глибину подій, супутніх краху легендарного лайнера.

«Титанік 3D» - фільм, що поєднує в собі майстерність режисури, чудову акторську гру, а також новітні технології в області передачі 3D зображення. Картина дає нам дивну можливість знову пережити захоплюючі події разом з героями цієї картини, яка назавжди увійшла в історію кінематографа.