11 квітня демонструватиметься фільм-призер Берлінського міжнародного кінофестивалю 2013 року «В ім’я» - про священика, який допомагає підліткам з девіантною поведінкою і приховує свої справжні почуття. Стрічку не рекомендовано особам до 16 років.

12 квітня у рамках фестивалю покажуть фільм, знятий за реальними подіями: трилер «Закрита система», в якому розповідається про боротьбу бізнесу з корумпованою державною машиною. Фільм не рекомендовано дивитися особам, молодшим 16 років.

13 квітня вінничани зможуть переглянути екранізацію детективного бестселера «Поглинання». Творці фільму спробують відповісти на цікаве питання: чи можна вчинити вбивство в гіпнотичному трансі?

14 квітня дивіться реалістичну драму «Кохання» - про молоде подружжя з провінції, в чиє життя втручається третя сторона.

15 квітня увазі глядачів пропонують ретро-фільм «Містифікація», що є альтернативною історією життя знаменитого польського філософа, драматурга, художника і скандаліста Віткаци. Перегляд стрічки не рекомендовано особам до 18 років.

16 квітня фільм «Дорожній патруль» розповість про комічні та трагічні будні варшавських дорожніх служб. Ця стрічка отримала призи Польської кіноакадемії за найкращий сценарій і найкращу чоловічу роль.