Групка друзів, що складається з чотирьох осіб, відправляється в Південно-Східну Азію, в Камбоджу, де саме має відбутися національне святкування. Вдосталь повеселившись, вони їдуть нарешті додому, проте їх стало на одного менше. Один з хлопців, по імені Джеремі, нібито таємниче зник і ніхто не знає, куди він подівся. Набравшись сміливості, друзі зниклого пояснюються його батькам, однак чи всю правду вони розповіли? Адже судячи з усього, що сталося з Джеремі, це тільки маленька жменька тієї істини, про яку товариші, зокрема і дівчина хлопця, не хочуть говорити ні під яким приводом.

Випробувавши свої сили в роботі над короткометражними фільмами, австралійський актор разом з Фелісіті Прайс написав сценарій вже для повнометражної режисерської роботи. Зайнявшись постановкою, з співавтором в одній з головних ролей, він запросив на роль екранного чоловіка актриси Джоеля Едгертона. З Едгертоном Кіран Дарсі-Сміт до зйомок "Не говори нічого" вже встиг попрацювати разом, і в житті вони є хорошими друзями. Знімалися міські та натурні види, слідуючи сюжету, на території Камбоджі і Австраліі, звідки родом самі герої, та й актори теж. У якості ж композитора була обрана музикант Розі Чейз, австралійка, для якої цей фільм став поки що першим великим проектом в її фільмографії.

По закінченню роботи над стрічкою, режисер відправив її на багато міжнародних кінофестивалів. Щоправда, серед них немає таких відомих назв, як Каннський чи ж Берлінський, наприклад, однак "Не говори нічого" може похвалитися участю в конкурсі драматичних фільмів кінофестивалю Sundance. Під час же участі в інших, майже таких же локальних кінофестивалях, стрічка частенько підкорювала журі і публіку, набираючи в скарбничку нагород призи як за режисуру, так і за акторські здібності.