Такі люди як Джей завжди відрізняються своїм норовом і безтурботністю. Його сім\'я знає, що в першу чергу він бешкетник і гуляка, до якого не можна так вже й серйозно ставитися, як хотілося б. Але ситуація різко змінюється, коли він, щоб загладити свою провину після чергового проступку, працює в психіатричній клініці. Там він зустрічає Дейзі, дивну, але в той же час і начебто нормальну дівчину, яка любить ходити босоніж. Разом з нею, хоча для обох це вельми незвичайний (і несподіваний) досвід, вони їдуть на весілля до брата Джея. Несподівані пригоди і відкриття всередині себе просто повинні звести цих людей разом.

Назва "Босоніж містом" досвідченому киноману відразу ж нагадала назву режисерської роботи Тіля Швайгера "Босоніж по бруківці" (2005). Справа в тому, що фільм американця Ендрю Флемінга є рімейком фільму Тіля і з Тілем Швайгером же і в головній ролі. Так рімейк став другою великою, і мало не єдиною, роботою сценариста Стівена Зотновскі. В якості основної площадки для роботи над стрічкою режисером було обрано місто Новий Орлеан, де власне і пройшли майже всі трудові будні знімальної команди. Прем\'єра фільму припала на Міжнародний кінофестиваль Санта-Барбари на початку лютого 2014 року, таким чином давши йому напрямок як комерційного фільму, який був куплений у прокат кінотеатрами всього світу. Щоправда якщо оригінальна стрічка отримала у рідній Німеччині нагороду Bambi Award, такий собі німецький аналог Оскара, то з римейком справа йшла зовсім інакше. Ще на перших порах "Босоніж містом" отримав досить середні, хай і не найгірші, відгуки від західної критики. У той же час серед загальної маси відвідувачів кінотеатрів, стрічка ще в перші етапи показів завоювала довіру і любов. Коли Скотту Спідману запропонували зіграти у фільмі головну роль, він погодився частково через свою майбутню напарницю Еван Рейчел Вуд, яку він виділяє як дуже добру актрису її покоління.

 

МКП «Кінотеатр «Родина», підтримуючи ініціативу молоді після реалізації найсміливішого проекту «Ніч кіно», запрошує відсвяткувати свято творчості і натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики з екранізованими героями фільму «Босоніж містом»

Вартість квитка – 10 грн.