Сиквел культового коміксу Френка Міллера розповість глядачеві не одну історію, а відразу декілька. Дуайт МакКарті (Джош Бролін) все ніяк не може відійти від зради своєї дівчини, яка зрадила йому. І коли вона з\'являється знову і просить його допомоги, він... не може їй відмовити. Бовдур, залежний від тієї, яку варто сторонитися, але яка так міцно сидить в його серці. Побічні сюжети розкриють події з життя Марва (Міккі Рурк), ризикового хлопця Джонні (Джозеф Гордон-Левітт) і Ненсі Каллахан, якій усюди ввижається Джон Хартіган (Брюс Вілліс). У кожного з цих персонажів є свій внутрішній демон і свої скелети в шафі, які не варто показувати, особливо якщо ти живеш в Місті Гріхів...

В основу другої частини "Міста гріхів" ліг другий том коміксу, який Роберт Родрігез знову знімав разом з Френком Міллером, який також відомий авторством коміксу "300". Правда з чотирьох сюжетів, які покаже кінокомікс, два є оригінальними історіями, написаними Міллером спеціально для фільму. Сценарій був готовий вже до кінця 2006 року, однак через студійні негаразди, забуксував. У результаті робота над ним була відновлена ​​пізніше і фільм перетерпів невеликі зміни, щоб уже в 2011 році бути готовим до зйомок. Таким чином, постійно змінювався і каст, оскільки актори, які повинні були грати спочатку, міняли свої рішення або ж були задіяні вже в інших зйомках. Крім того, були замінені артисти, які засвітилися в першій частині. Так, Бенісіо Дель Торо був замінений на Джоша Броліна, зміна зовнішності якого має під собою сюжетну основу - пластична хірургія. Унаслідок вагітності же, замість Девон Акоі роль Міхо виконує Джемі Чунг, а померлого Майкла Кларка Дункана замінив Денніс Хейсберт.

Знімалося "Місто гріхів 2" в Новому Орлеані, але основним місцем роботи стала студія в Остіні. Знімальний період тривав з жовтня 2012 по червень 2013 року, таким чином кілька разів була змінена дата прем\'єри.