Метт Скаддер вже давно не коп, однак, він не зміг відмовитися від своєї професії до кінця. Тепер він працює приватним детективом, сищиком, методи якого інколи переходять межу дозволеного для тих же поліцейських. Метта наймає торговець наркотиками, дружина якого була викрадена. Бандити попросили за дівчину викуп, проте, незважаючи на отримані гроші, все одно вбили свою жертву. Справа виявилася складною навіть для такого міцного горішка, як Скаддер. Заплутані головоломки, засвідчення та залякані очевидці вказують на те, що пошуки можуть привести до чогось дивного й дуже небезпечного.

Над тим, щоб запустити сценарій "Прогулянки серед могил" працювали давно. Вперше екранізувати однойменну книгу Лоуренса Блоку збиралися в 2002 році. Тоді головну роль мав виконати Харіссон Форд, а режисером стати Ді Джей Карузо (Параноя, На гачку, Забираючи життя). Однак проект так і застиг на початковому рівні, поки в 2012 році про його запуск не заговорили знову. Крім Карузо до екранізації фільму був прив\'язаний Джо Карнахан, який в в підсумку працював з Нісоном над створенням фільму "Сутичка" (2011). Актор підписав контракт в травні 2012 року, щоб через рік, у березні 2013 року, приступити до зйомок.

Робота над "Прогулянкою серед могил" проходила в Нью-Йорку, а на знімальному майданчику час від часу можна було побачити самого автора книги Лоуренса Блоку. За словами письменника, особисто він сам дуже задоволений кандидатурою Ліама Нісона. Однак це не перший раз, коли Метт Скаддер з\'являється на екрані. Існує екранізація книги 1986 року, де детектива зіграв Джефф Бріджесс. Однак той фільм отримав не найкращу критику на свою адресу. На момент 2014 налічується 17 книг про Скаддер. Дана кінострічка грунтується на десятому романі. Робота над трилером була завершена в жовтні 2013 року.