Любов Зака і Бет не вимагає яких-небудь доказів, вони молоді і ненаситні. І парочка думала, що так буде завжди, поки не сталося нещастя ... Під час прогулянки лісом, дівчину кусає змія, що виявилося фатальною випадковістю, яка призводить до смерті бідолахи. Після похорону своєї коханої, Зак собі не може знайти місця, навіть батьки дівчини і ті його не хочуть прийняти, хоча хлопець так старається. Виявляється, все це неспроста, адже Бет насправді... жива! Якщо тільки так можна назвати людину, яка швидше зомбі, ніж просто людина, яка ожила... Ну, що робити, проти любові не попреш і головному герою доводиться якось рахуватися з новим образом своєї дівчини, яка іноді не проти покуштувати людської плоті.

Зомбі були, є і будуть. Для Дейна ДеХаан розважальна зомбі-стрічка "Якщо твоя дівчина - зомбі" стала першою комедією в його набираючій обертів кар\'єрі. Джефф Баена, режисер фільму, теж може похвалитися дебютом, так як кінокартина стала для нього першим режисерським проектом. До цього він встиг кілька разів виступити саме як сценарист. Будучи також сценаристом цього фільму, Баена написав історію кохання людини і зомбі ще в 2003 році. Актриса Одрі Плаза, відома своєю героїнею в серіалі "Парки і зони відпочинку", недарма стала виконавицею головної жіночої ролі. Справа в тому, що дівчина деякий час, десь кілька років, як зустрічається з Джеффом. А щоб трохи краще дізнатися актора Дейна ДеХаан, актриса разом з ним провела два тижні, протягом яких вони разом намагалися поводитися як пара.

Зйомки "Якщо твоя дівчина - зомбі" пройшли досить таки швидко. При тому, що до них приступили 8 липня 2013, вже до 6 серпня того ж року вони завершилися. Місцем роботи команди послужило місто Лос-Анджелес. Пройшовши відносно недовгий етап пост-продакшну, комедію встигли показати в січні 2014 року в рамках кінофестивалю Sundance.