У цьому фільмі ви не зустрінете ні політичних, ні соціальних тверджень. У цьому фільмі люди біжать від цивілізованого світу, щоб бути представленими самим собі. Весь світ Марти, головної героїні стрічки, оточує мил риболова, адже що їй ще залишається робити, жінці, внутрішній світ якої, на її думку, навряд чи вже сколихнуть почуття. Життя тече, як тече і відчуття самотності, яке знаходиться скрізь. Звичний для рибачки світ валиться, коли вона зустрічає мандруючого Івана, письменника і фотографа. На березі моря розгортаються відносини, і розвивається любов, яку вважали давно втраченою.

За словами режисера фільму, яким виступає Дмитро Мойсеєв, він зняв те, що хотів. Бюджет стрічки становить 6 мільйонів гривень, які постановник отримав від Держкіно України. Правда бажання знімати спочатку зіткнулося з непередбаченими обставинами, і проект трохи забуксував. Однак, пізніше все вийшло і зйомки пішли за задуманим сценарієм. До сценарію Дмитро приступив 2 січня 2010, а написаний він був пір'яною ручкою, що для режисера цілком звична справа. Художнім керівником "Таких красивих людей" виступив Роман Балаян, відомий за своїми фільмами "Поцілунок" і "Польоти уві сні та наяву". Саме він вносив правки у сценарій і давав своєму підопічному поради під час зйомок. У підсумку кінокартина потрапила до конкурсної програми міжнародного українського кінофестивалю Молодість в 2013 році.

Виробництвом роботи Мойсеєва займалася кіностудія А. Довженка, а зйомки проходили на березі Азовського моря. Спеціально для драми було побудовано два будиночки. Поліна Войневич і Олег Стефан актори театральні, взяти участь в роботі над "Такими гарними людьми" погодилися не дуже охоче, довго роздумуючи. Та й сам режисер зізнається, що, незважаючи на бюджет, багато доводилося трудитися на чистому ентузіазмі. Так, наприклад, сталося з просуванням стрічки, коли Дмитро Мойсеєв особисто створював флаєра і постери....