Сироїд
Легка комедійна історія з повчальним фіналом. Двоє молодих людей, які сповідують різні способи харчування, живуть разом і люблять один одного, незважаючи на протилежні погляди. Бо любов сильніше. Одного разу до них прийшли батьки дівчини, щоб познайомитися з майбутнім зятем. Це спровокувало напружену ситуацію і майже конфлікт. Після від\'їзду батьків хлопець намагається змінити свої звички, і нічого з цього не виходить. Але його розуміє дівчина: треба любити коханих такими, які вони є.

 Чотири півні
Легка молодіжна комедія про чотирьох друзів, які виграли конкурс за кращий рекламний ролик. Замовник, солідний директор птахофабрики, був вражений креатурою юних рекламістів. З їх ролика сміялося все журі.

 У гармонії
Історія двох молодих закоханих, які відправляються в подорож на природу. Але вони не склали іспит на повагу один до одного, і кожен вважав, що саме його право на розуміння природи і сутності людських відносин важливіше. Історія про те, як розійшлися шляхи двох близьких людей: дівчини і хлопця. А чи стали вони щасливіші від цього - зависає питання у фільмі.

Як Шевченко шукав роботи
Екранізація одноіменного оповідання Осипа Маковея. У фільмі розгортається неймовірна історія про те, як сам Тарас Григорович сходить зі свого портрета після святкування його ювілею на бенкеті наукового товариства, що носить ім\'я поета. Шевченко нудно слухати промови про свою геніальність - і він вирішує знайти собі роботу. Але багато хто просто робить собі кар\'єру на великих іменах. Автори фільму вважають, що найкращі ліки від усіх моральних хвороб - сміх та іронія. Так само, як 100 років тому вважав автор оповідання.