Разом із багряним листям, першими холодами та передчуттям близькості зими з’являється і всеукраїнський фестиваль однохвилиного кіно з усього світу — «100 фільмів за 100 хвилин 2016». Вже п'ятий рік поспіль він збирає «однохвилинну сотню», покликану відновити ваші мозкові клітини, стомлені надшвидким життям.

«100 фільмів за 100 хвилин» — це фестиваль кіно (не плутати з відео-роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи своїм прикладом, що «стислість – сестра таланту!». Серед робіт — призери та учасники Оскару, Канн, Берлінале, Бафти та інших премій та фестивалів.

З самого початку створення проекту — це експеримент, передусім експеримент над собою. Гарантувати, що після перегляду вас можна буде назвати «нормальним», не може ніхто!

Якщо у вас недостатньо часу для ста, десяти чи, навіть, одного фільму, якщо півторагодинна мелодрама вже після ввідних титрів переводить вас до царства Морфея — знайте, ця подія для вас!