29 січня о 17.00 у Вінницькій міській бібліотеці №11 (вул. Свердлова, 189) відбудеться презентація ліричного, психологічного та ностальгічного дебютного роману молодого письменника Юрія Чорного «Листопад». Захід відбудеться в рамках проекту «Спокушаючи книгою».

Це книга про те, що ми дуже мало бачимо не озброєним оком. А навіть те, що ми бачимо, погано розуміємо. Внутрішні демони не дозволяють сприймати речі такими, якими вони є насправді. Ми записуємо в щоденнику лише перемоги, при цьому ігноруючи поразки, або обводимо дати червоним маркером у календарі. Перед головним героєм, Іллею, відкрито багато доріг, але він обирає одну, найважливішу, – Марію. Щоб пройти цей складний, сповнений тернистих перешкод, шлях, не опустити рук, не зламатися під тиском внутрішніх демонів та досягнути бажаного, доля нам посилає радників, наставників, вчителів та друзів. Для Іллі такою людиною стає Гліб, який у собі вміщує усі ці чотири іпостасі…

«Це роман про дорогу, критичні стани та точки неповернення; про зміни – вагомі й непомітні, дії – сплановані і мимовільні, рішення – буденні та ключові… Історія про «холодну осінь» та почуття, смерть та народження, рух та зупинки, відчай та ейфорію. Роман про вирішальний момент, коли зненацька приходить «листопад», безжально вбиває холодом, а потім змушує прокинутись і жити з нової сторінки» - висловився про книжку письменник Іван Байдак.

Організатори закликають літераторів приєднатись до заходу та по завершенню презентації почитати власні твори.

Телефони для довідок:
097 698 57 87
0432 55 32 11