03 квітня у клубному ресторані «Велюр» дизайнер Світлана Теренчук (SvitlanaTerenchuk) представить свою нову колекцію сезону весна – літо 2015р. під назвою «Незабутні…».

У назву колекції «Незабутні…» дизайнер заклала глибокий зміст, що відображає її ставлення до свого коріння та зв\'язок з рідною землею. Конструкція колекції складається з декількох частин: образи проекту «Читай, Україно!», пейзажна тематика, етно – тематика, вишукані коктейльні та вечірні луки.

Пояснити назву колекції дуже просто: краса україни, її природа, письменники, природа і культурне багатство незабутні й дуже цінні. Усі пейзажі і портрети виконані дизайнером вручну спеціальними фарбами для тканини, тому їх стійкість та якість гарантована. Кольорові рішення в колекції варіюються від спокійних пастельних поєднань до яскравих колорблоків. Для розробки колекції були використанні вовняні костюми тканини, трикотаж, шифон, натуральний шовк.

В колекції буде представлено близько 70 луків, серед яких є і частина чоловічих.

Головною метою концепції колекції «незабутні…» є любов до усього прекрасного, що ми отримали в спадок і того, що нас оточує повсякчас. По завершенню показу відбудеться Fashion–вечірка за участю гурту CHEROKEY (Киев) та вперше у нашому місті пародія на Дзідзьо у супроводі гурту «Sunrise»!

Показ відбудеться в клубному ресторані «Велюр», вул. Пирогова, 31 (ТК «Бастилія»).

Початок показу о 18:00.

Отримати запрошеннями на показ можна за адресою вул. Київська 4, офіс 220.сторані «Велюр», вул. Пирогова, 31 (ТК «Бастилія»).

Початок показу о 18:00.

Придбати запрошеннями на показ можна з 19 березня за адресою вул. Київська 4, офіс 220.