З нагоди святкування Дня Європи-2016 у Вінниці 13 травня о 15-00 в читальному залі ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва (м. Вінниця, вул. Соборна 73, 3-й поверх) в рамках міжнародного проекту «PL+UA=EU. ПОЛЬЩА: Європа в практиці» відбудеться презентація європейської освітньої програми «EDUA.EU» за участю представників польського Товариства Інтеграція Європа-Схід, польських навчальних закладів та українських студентів, які навчалися у Польщі. Всі бажаючі отримають консультації щодо пільгового вступу до ВНЗ Польщі. Під час презентації серед учасників буде розіграний сертифікат на безкоштовну навчальну поїздку до ВНЗ Польщі.

«PL+UA=EU. ПОЛЬЩА: Європа в практиці» є продовженням минулорічного польсько-українського проекту «PL+UA=EU. Польсько-українські зустрічі на шляху до об’єднаної Європи», під час якого понад 2000 молодих українців мали можливість зустріти Польщу у своєму невеликому містечку у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.

Безкоштовна мобільна школа польської мови для дітей та молоді «Зустрінь Польщу в….» завітала більш ніж в 50 організацій і включала інтерактивні зустрічі на тему історії Польщі, сучасної музики, знань про Європейський Союз, а також презентацію можливостей навчання у Польщі.

Більшість зустрічей пройшли на базі районних бібліотек та освітніх закладів Поділля. Проект був співфінансованим в рамках конкурсу Міністерства Закордонних Справ РП «Співробітництво в галузі публічної дипломатії 2015» і реалізувався Товариством «Інтеграція «Європа-Схід» з м. Кельце у співпраці з українськими партнерами.

Організаторами цьогорічної зустрічі виступають:

  • Товариство Інтеграція Європа-Схід (Кельце, Польща)
  • Компания «IT room»
  • Центр європейської інформації у м. Вінниця
  • Вінницький регіональний центр інформації «Креатив»
  • Вінницька обласна універсальна бібліотека ім. К.А. Тімірязєва

Контакти:
http://www.siew.org.pl
e-mail: [email protected]