Приходь 24 вересня в улюблений торговий центр на грандіозне свято нашого десятиріччя
На десятий день народження торговий центр «Sky Park» не лише прийматиме численні вітання та поздоровлення, але й сам готує грандіозний подарунок рідному місту. Цьогорічне святкування, на яке запрошені всі без винятку вінничани та гості Вінниці, стане по-справжньому захоплюючою та винятково приємною подією.

Насичена різноманітними приємними сюрпризами святкова програма розпочнеться 24 вересня з 12.00 і триватиме весь день. Вас чекають цікаві конкурси та розіграші, захоплюючі шоу та майстер-класи, солодощі та фото на згадку... Ми обіцяємо, що радісно буде усім: і малюкам, і підліткам, і їх батькам, і людям старшого віку.

Увечері на Європейській площі гостей нашого свята запланована чудова шоу-програма, керманичем якої стане відомий телеведучий "Нового каналу" та актор В’ячеслав Соломка. Святковий настрій створюватимуть Ігор Юрковський та «Фанфари Купали». Ритм задаватиме всесвітньовідомий танцівник Амадор Лопес та його гурт «Rumbero’s». Розпалюватимуть пристрасті майстри фаєр-шоу від театру вогню «Малиновий слон». Пісочна анімація від арт-студії "SandStorm Art Group" заворожить гостей. І нарешті святковий настрій піднесе на хвилях драйву під самісіньке небо виступ легендарного гурту «Авіатор». Полетіли!

Але й це ще не все - найвідданіших друзів «Sky Park» чекає багато-багато цінних призів, які з 18.00 розігруватимуться на сцені перед торговим центром. І мабуть найбажаніший подарунок для когось із щасливчиків - поїздка у Єгипет!

В друзях у «Sky Park» все місто, тому збирайте рідних, близьких і приходьте, аби разом долучитися до кульмінаційного моменту - святкового запуску повітряних кульок. Ви маєте побачити на власні очі, як вечірнє небо над нашим містом перетвориться на різнокольорове море. Повірте, це неможливо пропустити!

Десять років ми разом і це цілком достатній термін аби впевнитися, що ця дружба надовго. Тому й свято «Sky Park» - це спільне свято усього нашого міста. Давайте відзначимо його гучно, весело, яскраво, у дружньому колі.

До зустрічі у «Sky Park». Ми чекаємо кожного!

Приймає та пригощає - готельний комплекс "Версаль".

Туристичний партнер - Вінтур плюс.

Довідки за телефоном: 067 433 33 56