Сьогодні наше суспільство прагне інтегруватися в Європейську спільноту, тому ми маємо взяти на себе відповідальність і подалати проблеми, які існують в нашому суспільстві.

Однією з таких проблем ми вбачаємо систематичне порушення прав людини в нашій країні. Така ситуація зумовлена тим, що нас ніколи не вчили що таке права людини та як їх захищати. Тому наша організація «Вінницький Дебатний Клуб» організовує 21-23 квітня,Школу з Прав Людини. Метою даної школи є надати учасникам школи поглиблене розуміння концепції прав людини, дати можливість оволодіти знаннями, які допоможуть ідентифікувати порушення прав, та навичками, що допоможуть відстоювати свої права та права інших.

На школі учасники зможуть дізнатися:

  1. Основи концепції прав людини
  2. Механізм захисту прав людини
  3. Основи гри у дебати

Під час школи будуть лекції з експертами Програми «Розуміємо права людини».

Для того, щоб отриманні знання і навички учасники більш якісніше могли використовувати в житті, буде проведений освітній блок з «Дебатної майстерності» і 3 дебатних раунди.

Всі учасники можуть зареєструватись за посиланням.

Детальна інформація:

https://goo.gl/sIDyUn

https://vk.com/vinrightschool

Освітній захід здійснюється Українською Гельсінською спілкою з прав людини у співпраці з “Вінницьким дебатним клубом» у рамках плану дій Всеукраїнської освітньої програми “Розуміємо права людини” при підтримці програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Права людини в дії».

Контакти: 093 561 63 90 – Ольга Валеріївна, [email protected]