28 травня 2017 року у Вінниці вже в дев’яте відбудеться щорічний Всеукраїнський Велодень!

Запрошуються усі охочі!

Місце збору: традиційно – незмінне: Майдан Незалежності

Збір: 10:30

Старт:11:00

Маршрут:

Майдан Незалежності – Соборна – Пирогова –Урожай- Келецька – ТЦ «Plaza Park» (колишній ТЦ Шок)

Для жителів мікрорайонів нашого міста із трьох основних магістралей буде організовано колективний збір та рух учасників до місця загального старту: Майдан Незалежності.

Якщо ви проживаєте на Вишеньці, Київській, Тяжилові чи прилеглих територіях, з 9:00 на вас чекатимуть координатори акції у наступних місцях

Кінцеві тролейбусні зупинки:

Лугова (Тяжилів). Координатор колони – Oleg Kovalenko ака Gangibas

Меморіал Визволення (вул. Київська). Координатор колони – Макс Дендерук ака max323

Вишенька (вул. Келецька) біля ТЦ «Plaza Park» (колишній ТЦ Шок). Координатор колони – Александр Царевский ака Nasos1975 він же “мужик з котом”.

Початок збору районних колон 9:00 Старт: 9:30 Велике прохання приїхати завчасно, щоб отримати реєстраційний номер,адекватно сформувати колону і вчасно доїхати до майдану Незалежності, де буде формуватись загальна колона. Також нагадуємо, що до майдану незалежності колони будуть доїжджати БЕЗ СУПРОВОДУ ДАІ І ПЕРЕКРИТТЯ ВУЛИЦЬ тому суворо дотримуємось ПДР і правил руху в колоні тому дуже бажано прочитати ось це. Із вказаних місць усі учасники спільно дістаються до місця загального старту: Майдан Незалежності

До місця старту загальної колонни Ви можете добратись індивідуально

Відкриття реєстрації на Майдані Незалежності з 10:00 Координатор Ірина Ластовецька. Звідси ж стартуватиме загальний велопробіг містом.

Загальний старт з Майдану Незалежності об 11:00

Задяки підтримці наших партнерів група компаній Автомир та 20 хвилин на місці старту і збору районих колон буде проводитись реєстрація учасників Велодня. Також відкрито попередня реєстрацію учасників в ФБ на сторінці нашого генерального партнера «групи компаній Автомир».

Акція громадянська та аполітична. Забороняється приїжджати на захід із політичною символікою.

Прапор України, вишиванка, маскарадний костюм – вітаються! Навіть більше – організатори намагатимуться заохотити сміливців призами

У випадку виникнення обставин непеборної сили (погодних, соціальних, політичних і т.д.), таких, що проведення заходу може стати небезпечним, захід може бути скасовано.

Увага!!! Організатори не несуть відповідальності за здоров’я та життя учасників. Особи, які прийматимуть участь у Велодень Вінниця, своєю присутністю засвідчують те, що вони вони прочитали дану інформацію і кожен окремо несе відповідальність за своє здоров’я та життя під час участі у заході. Для Вашої ж безпеки під час заходу одягніть, будь ласка, шолом!

Всі новини і зміни відслідковуємо на сторінці ВК FB календар Вінницьких велоівентів 2017.

Орієнтовний розклад Вінницького Велодня 2017

9:00 – відкриття реєстрації для районих колон (кінцеві зупинки тролейбусів Київська, лугова і ТЦ «Plaza Park»)

9:30 – старт районих коло до ммісця формування загальної колони (Майдан Незалежності)

10:00 – відкриття реєстрації учасників вело дня на Майдані Незалежності

10:40 – Інструктаж маршалів що супроводжують колонну 1

0:50 – інструктаж учасників велопробігу містом, початок формування колони 11:00 – старт святкового велопробігу містом 11:40-12:00 – фініш святкового велопробігу містом в ТЦ «Plaza Park» загальне фото

12:00 – до поки вистачить наснаги і креативу конкурси , розваги.