Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують на презентацію роману Поліни Кулакової «Корсо», яка відбудеться 27 травня за участю авторки.

Початок – о 17.00. Модератор – Вікторія Гранецька.

Для всіх Єва завжди була милою, доброзичливою дівчиною. Такою вона видавалася й собі. Аж поки одного дня в її життя не ввірвався таємничий пес-знайда – і все пішло шкереберть: кохання, робота, сім’я. У шаленому вирі подій несподівано зникає подруга героїні. Поліція і медіа говорять про серійного вбивцю. Розпочинається розслідування – і Єва опиняється в епіцентрі жаху. Чи вистачить їй мужності й доброти, щоб протистояти злу, яке невідворотно наближається?

Поліна Кулакова – молода українська письменниця, пише в жанрі детективного трилеру та горрору. Родом з Івано-Франківська, живе та працює у Львові. Її перший роман «Я пам’ятатиму твоє обличчя», який вийшов друком влітку 2014 року, став упізнаваним серед поціновувачів жанру. Життя авторки поділене навпіл: з одного боку літературна творчість, а з іншого – кар’єрна драбина у зовсім іншій сфері. У проміжках між буденними клопотами, намагається не випускати з рук книжки, адже це і є її найбільшим натхненням в житті. У новому романі-трилері «Корсо» авторка дотримується класичних канонів жанру, де напруга не спадає до останньої сторінки.