Затамуйте подих, відкрийте ширше очі, стежте за кожним рухом на арені! Шоу на межі людських можливостей!

Це “Шоу Супергероїв”. Екстрім-рекорди з книги Гіннеса НАЖИВО!

Такого неймовірного драйву ви ще не відчували… Таких небезпечних трюків ви ще не бачили… Таких унікальних людей ви ще не зустрічали! Книга рекордів Гіннеса оживатиме на ваших очах…

Вони продемонструють вам свої надлюдські можливості в неймовірній шоу-програмі цирку “Кобзов” – “Шоу Супергероїв. Рекорди з книги Гіннеса. Наживо”.

В програмі:

  • Переможці циркового фестивалю в Монте-Карло 2017, шокують вас своїм номером, який увійшов до книги рекордів Гіннеса. Одночасно сім артистів пройдуть канатом без страховки, утворюючи піраміду під куполом цирку.
  • Колумбійські артисти, багатократні переможці циркових фестивалів, продемонструють хвилюючі та неймовірні акробатичні трюки всередині і зовні гігантської конструкції – «Колесо Смерті»!
  • «Тесла-шоу» – видовище, яке нікого не залишить байдужим! Людина підкорює розряди справжньої п’ятиметрової блискавки. Побач це на власні очі!
  • «Сфера сміливості» – неймовірне мото-шоу від найкращих артистів з Латинської Америки – найбільш видовищний та вражаючий виступ шоу! Мотоциклісти на шаленій швидкості виконують унікальні та небезпечні трюки всередині металевої кулі.

м. Вінниця, вул. Київська, 14