Книгарня «Є» і онлайн-видання Na chasi запрошують на дискусію «Гастро+культура і чим її заїдати», що відбудеться 19 вересня в рамках проекту «Від бізнесу до книжки». Початок – о 19.00. Модератори – Олександр Вешелені та Олександр Мельник.

Не секрет, що в усі часи гастрономію розглядали як невід’ємну частину передусім національної культури. В інформаційну добу смакування набуло ще більш естетизованих та творчих форм, і глобалізація аж ніяк не заважає реалізувати локальні прориви в сфері їжі та напоїв. Про успішні гастрономічні бренди, затишні кав’ярні та креативні ресторани і гастрофестивалі зараз не говорить лише дуже лінивий і ситий споживач – тож прийшов час вінничанам налаштуватися на світові тренди і навчитися задавати власні. Напередодні першого фестивалю Vinnytsia Food Weekend у рамках проекту «Від бізнесу до книжки» говоритимемо і дискутуватимемо про рівень гастрокультури в Україні та Вінниці зокрема, про «тінь Starbucks» та всюдисущість «фестівських» ресторанних форматів, а також правильну подачу вуличної їжі.

Учасники дискусії:

  • Юрій Абашкін – адміністратор української кав’ярні «ЧОРНА КІШКА БІЛИЙ КІТ»;
  • Влад Сівак – організатор фестивалю Vinnytsia Food Weekend, директор SIVAK.Concert agency.