10 дизайнерів, осіння лісова казка, одяг для дітей від дітей, розіграш путівок на відпочинок, двометровий ведмідь-принцеса та багато позитивних емоцій обіцяють організатори перших у Вінниці днів моди для дітей.

29 жовтня о 15.00 в ресторані Johnny Raw вперше у Вінниці відбудеться Kids Fashion Days Vinnytsia. Як розповіла організаторка показу, директорка модельної агенції Princess Ярослава Позднякова, подібні покази відбуваються у Києві та Одесі, а у Вінниці діти вперше вийдуть на подіум і це свято буде саме для них.

За словами організаторки, моделей обирали на кастингах 17 та 24 вересня.

"Першого дня було 40 дітей, другого – 67. Це діти віком від 4 до 13, хоча ми очікували та бажали від 5 до 12. Кастинг відбувався в агенції Princess. Батьки заповнювали анкету, писали дані та параметри, а діти дефілювали та позували для фото. Нас приємно здивувало, що було багато хлопчиків, котрі прийшли на кастинг. Плануємо, що на подіум вийде десь 80 дітей.

Більшість дизайнерів, котрі представлятимуть свої дитячі колекції із Києва, лише двоє із Вінниці. Наразі організатори не розкривають всі імена, але розповіли Vежі деякі ексклюзивні речі.

Нашою спеціальною гостею буде володарка титулу «Найкрасивіша жінка планети — 2017» Юліана Короченцева. Вона до нас приїздить не просто так, а разом із сином, який у свої 10 років є одним із наймолодших дизайнерів одягу для дітей в Україні. Звичайно, він не робить все сам, але певні деталі конструює. Бренд називається «From brother to sister», адже він має меншу сестру", – розповідає співорганізаторка заходу Наталія Ксенчина.

Незважаючи на те, що основа показу – колекція дитячого одягу осінь-зима 2017/2018, будуть і дизайнери, котрі презентуватимуть карнавальні костюми, адже показ відбуватиметься напередодні Хеловіну.

"Ну і так, як це діти, і маленькі дівчатка люблять побути принцесами, то також будуть і колекції більш ошатного одягу, "– додає Наталя.

Ще однією «родзинкою» показу про яку розповіли організатори, стане показ від бренду 2KOLYORY, які підготували колекцію для дівчаток та їх мам. Проте, наразі невідомо, чи юні моделі вийдуть на подіум разом зі своїми рідними мамами чи із зірковими гостями.

Також Наталя Ксенчина розповіла, що деякі дизайнери спеціально шиють колекції для вінницького показу, тому ексклюзиву обіцяють багато.

"Взагалі ми пишаємося, що будуть всі наші українські дизайнери. Дорослих дизайнерів одягу вистачає, але діткам також хочеться цікаво виглядати, саме тому ми влаштовуємо цей показ,"– додає спіорганізаторка.

Для дітей-гостей організатори планують багато цікавинок, серед яких двометровий ведмідь-принцеса, казкова лісова фотозона із натурального моху та дерева, шоу мильних бульбашок та цікаві конкурси. Батьки ж матимуть можливість виграти путівку до Європи та ювелірні прикраси.

Вхід на подію безкоштовний, але за запрошеннями, які можна буде взяти вже після 16 жовтня у модельній агенції «Princess» Соборна 8. Телефон для довідок: 097 977 71 97 або 098 550 08 55