Книгарня «Є» запрошує на лекцію-дискусію психолога Юлії Короцінської «Чоловік ХХІ сторіччя: психологічний портрет», яка відбудеться 24 листопада. Початок – о 18.00.

Сучасний чоловік доволі часто перестав зосереджуватися лише на ролі «здобувача». Він приймає активну участь у вихованні дітей, у власному саморозвитку, в житті суспільства. І тому стереотипний образ «справжнього» чоловіка – холодного, логічного та подекуди навіть жорстокого – залишився лише в романах класиків ХІХ століття.

Та все ж сучасність створює і додаткові проблеми. Зокрема, ідея «успішності» змушує сумніватися у власних можливостях, а тотальна емансипація жінок – у правильності власних дій та вмінні виправдати очікування жінки. Разом з тим, це спонукає чоловіків розвивати себе як особистостей, вони стають емоційно відкритішими, розкриваючи нові грані себе. Чоловіки прагнуть захистити свою мужність та звання Чоловіка навіть у такому стрімкому та «безстатевому» світі. Та спробуймо розглянути уважніше – що насправді знаходиться за дверима з написом «Чоловік ХХІ сторіччя»

На лекції-дискусії з психологом Юлією Короцінською ми обговоримо такі питання:

  • У чому переваги сучасного чоловіка?
  • Що сучасному чоловікові дається важко у стосунках з жінками?
  • Як реалізують себе чоловіки сьогодення?
  • Чого очікує сучасний чоловік від жінки?
  • Як налагодити стосунки з чоловіком та вести конструктивний діалог в парі?