17 листопада о 17:00 в Кративному просторі Артинов (вул Артинова, 12а, 2 поверх) відбудеться зустріч з письменниками Павлом Правим і Дмитром Калинчуком, які будуть презентувати свої нові книжки.

Публіцистичний твір Павла Правого "Картонні герої" розкриває міфи людей, яких за радянські часи пропаганда зробила не просто героями, а – кумирами. Їх і зараз багато хто вважає взірцем самопожертви, не підозрюючи, що герої ці насправді – картонні. Іноді ви навіть не повірите, якими насправді були ті, кого вас привчили любити і шанувати. У книзі описані життєві шляхи Олександра Марінеско, Олександра Матросова, Феликса Дзержинського і багатох інших.

Художній роман Дмитра Калинчука "Дівча в прицілі" змальовує історію лікарки розподіленої після Другої Світової війни у Західні області України - район протистояння червоної влади і руху ОУН-УПА. Поміняти роботу за власним бажанням – заборонено. За недоносительство – табори ГУЛАГу або куля. Комсомолка примушена жити серед прихильників ОУН-УПА. Для повстанців – потенційний шпигун. Для НКВД – ресурс. Як вижити дівчині, що постійно перебуває у чиємусь прицілі?

Спілкування з авторами. Можливісь придбти книжки. Афтограф-сесія.