10 лютого у Вінниці відбудеться наймасштабніший практичний курс “Marketing addition”. Захід пройде в клубному офісі “Cabinet” за адресою вул. Пирогова 112-А о 12.30.

Ніяких коучів та теоретиків, лише практика та власний досвід на основі успішних кейсів українських брендів та організацій: “ГРОШ”, заміський комплекс “Баттерфляй”, beauty bar “G.Bar”, “SIVAK.Concert agency”, “Vinnytsia Food Weekend”, “Global Wides”, “Breidon Breidon”.

На лекціях вінничани навчаться усім тонкощам просування проектів та послуг, зрозуміють, як продавати свій продукт в умовах 21 століття та постійно зростаючого ринку.

Курс буде корисним як практикуючим маркетологам, так і фахівцям-початківцям, власникам малого та середнього бізнесу, які хочуть заглибитись в тему просування проектів, PR-фахівцям та менеджерам, а також людям, що займаються продажами чи намагаються знайти свою нішу.

Формат: 5 лекцій від лекторів-практиків, 45 хвилин на матеріал+15 хвилин на питання від слухачів.

Ефект: після прослуховування курсу студенти матимуть повне уявлення, навіщо проектам потрібен маркетинг. Зрозуміють, які методи просування використовувати. Ознайомляться з digital-маркетингом та e-commerce, а також навчаться робити ефективні сторінки в соціальних мережах.

По закінченню програми кожен студент отримає сертифікат про здобуті навички.

Ціна практичного курсу “Marketing addition” - 350 грн.

Для підтвердження своєї участі, усім охочим необхідно заповнити форму реєстрації та внести повну оплату.

Реєстрація за посиланням.

Організатором курсу є освітня лабораторія “Шпора”, мета якої є розвиток освітньої сфери в Україні, підвищення рівня компетентності в напрямках класичного маркетингу, digital-маркетингу, SMM, SEO, зв'язків з громадськістю, брендингу та e-commerce.

Детальніше про курс за посиланням.