Дмитро пройшов шлях від створення маленького ресторану з командою з 15 чоловік до цілої ресторанної імперії. Його заклади стали «улюбленим місцем» для тисяч людей не тільки в Україні, а і в Польщі.

«Шпаргалки ресторатора» дадуть працюючі технології, які діють сьогодні в ресторанному бізнесі. Тут ви отримаєте досвід і поради ресторатора, який задає стандарти української HoReCa і побачите зсередини всю ділову «кухню» «Сім'ї ресторанів Діми Борисова».. Інтенсив складається з 10 блоків: від концепту до роботи над помилками та розбору реальних кейсів.

Відправні точки інтенсиву:

  • ресторанний бізнес: ідея, концепт, тренди
  • інвестування бізнесу
  • розробка бізнес-плану ресторану
  • командоутворення та персонал
  • податки та законодавча система
  • робота з постачальниками
  • початок діяльності, пробний запуск
  • маркетинг, реклама, просування ресторану

Дізнайтеся про діючі інструменти ресторанного бізнесу і беріться до справи!