• Скільки може заробляти студент?
  • Де можна знайти високооплачувану роботу за фахом?
  • Як правильно презентувати свої навички перед роботодавцем?

Хвилюють ці питання?

17 квітня у холі 2-го корпусу Вінницького національного технічного університету кожен зможе знайти на них відповіді від представників компаній на щорічній виставці вакансій – Ярмарок Кар’єри.

Надання унікальної можливості студентам поспілкуватися з фахівцями найбільших компаній України та Вінниці, а компаніям – допомогти в пошуку молодих, перспективних та ініціативних спеціалістів, які повні сил, енергії, жаги та знань - це і є головна мета Ярмарку Кар’єри.

На даний момент, багато компаній потребують дійсно майстерних фахівців, які знайдуть рішення для будь-якої проблеми, вдосконалюватимуть свою роботу та мотивуватимуть оточуючих. Завдяки ЯКу провідні компанії зможуть знайти активних спеціалістів, адже нове покоління повне нових ідей та здатне до швидкого навчання.

А для студента, ЯК є можливістю влаштуватися на стажування чи роботу в перспективних компаніях, можливість почати кар’єру ще під час навчання в університеті. Ярмарок Кар’єри ламає стереотипи про відсутність роботи для студента.

Цьогоріч захід пройде ввосьме, його учасниками будуть ТОВ “Тірас”, Kness, ZoomSupport, Binary Studio, Astound Commerce, Exadel, RIA.com Group та ТОВ “Танграм Україна”.
Партнерами заходу також є Профспілка студентів ВНТУ, Вінницький Обласний Автоучкомбінат, Креативний простір Артинов, Smart Cinema та Heart beat.

Організатором заходу є Вінницький осередок постійно зростаючої, некомерційної, неполітичної європейської студентської організації BEST (Board of European Students of Technology – Рада студентів технічних університетів Європи).

Детальніше про захід на сторінках у соц. мережах:
www.facebook.com/events/162729001020481/
https://www.instagram.com/best_vinnytsia/
https://t.me/best_vinnytsia/
https://twitter.com/bestvinnytsia