Улюблений і незрівнянний Київський театр імпровізації «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» з новою пікантною виставою для дорослих у Вінниці!!!

19 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів відверто поговоримо про любов, секс і стосунки! І за традицією – будемо сміятися досхочу, у веселих життєвих курйозах пізнаючи себе і своїх партнерів.

Нова дивовижна і нетривіальна вистава «А-ля кобеля, або Все, що рухається» - це комедійна історія трьох друзів дитинства, які вже багато років у той самий день зустрічаються і йдуть по тому самому маршруту, щоб звести рахунки зі своїм минулим. Але цього разу система дала збій: один з них не прийшов, і у цьому виявилася замішана жінка. Що може допомогти розплутати всі вузли? Друзі, коньяк та інші жінки... Багато інших жінок!!!

Пити чи не пити? Дзвонити чи не дзвонити? Любити чи не любити?

Відповісти на ці та багато інших запитань героям допоможете ви прямо під час вистави, у якій акторам не доводиться ховатися під чужими іменами (Слава – В'ячеслав Никоноров («Віталька», «В мережі»), Міша – Михайло Співаковський («Детективи-екстрасенси», «Повернення Мухтара»), Сергій – Сергій Федорчук («Таксі»).

У ролі «всіх жінок світу» – чарівна Марія Крушинська!

Вас чекають нові пікантні одкровення і неочікувані повороти сюжету, смачно приправлені тонким гумором і блискавичними жартами!

На фестивалі «Театральна осінь-2013» комедія «А-ля кобеля, або Все, що рухається» одержала одразу чотири премії: «Кращий актор» - В'ячеслав Никоноров, «Королева епізоду» - Марія Крушинська, «Кращий авторський сценарій» (Никоноров, Співаковський, Федорчук) і, звичайно ж, «Приз глядацьких симпатій».

- Насправді всі історії, обіграні у виставі, здебільшого справжні. Ми лише трішки додали гостроти, але все це взято з реального життя! - відзначає один з авторів і акторів вистави Сергій Федорчук.

- На сцені ми навіть називаємо один одного справжніми іменами, так що глядач стає свідком абсолютно життєвої розмови друзів з ефектом «підглядання в замкову щілину», - доповнює виконавець ролі головного героя В'ячеслав Никоноров.

Квитки на виставу вже у продажу! Поспішайте придбати, адже «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» завжди збирає аншлаги!

* Купуйте квитки прямо зараз в один клік на сайті bilet.vn.ua.

* Запитуйте у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

* Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Якщо збираєтеся на виставу «ЧОРНОГО КВАДРАТУ» вперше, будьте готові до справжнього театрального екстазу!

Найскандальніший, найвідоміший, найкасовіший, найбільш гастролюючий, найулюбленіший глядачами – ці звання Київський театр імпровізації «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» успішно утримує вже 25 років.

З дня заснування у 1991 році «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» став брендом, чия поява на афіші одразу дає підказку: «Треба йти!!!»

Сучасний, неординарний, креативний –театр «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» по-справжньому унікальний. Насамперед, тому, що його однаково люблять як театрали, так і ті, хто ніколи себе до цього числа «обраних» не зараховував.

Секрет «ЧОРНОГО КВАДРАТУ» простий – всі вистави неймовірно актуальні і дотепні, легкі і глибокі одночасно. З гумором і без непотрібної фальші акторизі сцени розповідають правду про стосунки, любов і секс, чоловіків і жінок. Настільки сміливо й відверто говорять про те, що тривожить кожного глядача у залі, що байдужих просто не залишається!

Під час вистав «ЧОРНОГО КВАДРАТУ» оплески і сміх лунають кожні три хвилини. Висока щільність комедійного тексту досягається завдяки тому, що багато жартів написані самими акторами, а на сцені ніколи немає фальші, зате є максимум імпровізації.

Хвилюватися й переживати, сміятися і нескінченно дивуватися, одержувати море задоволення всі вінничани будуть вже скоро – 19 жовтня у Будинку офіцерів під час прем’єри нової іскрометної комедії для дорослих «А-ля кобеля, або Все, що рухається» театру «ЧОРНИЙ КВАДРАТ».

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».