«Оскар і Рожева Пані» – вистава за мотивами всесвітньо відомого епістолярного роману Еріка-Еммануеля Шмітта. Оскар – безнадійно хворий хлопчик, що благає Всевишнього про милосердя, про радість хоча би в останні дні життя, про гармонію та любов у цілому світі. Рожева Пані – колись виступала на цирковій арені у ролі боксера, тепер – сестра милосердя, вона пропонує Оскару гру заради продовження його життя.

Вистава вже встигла підкорити серця глядачів у Європі та Америці, два роки тому вона вперше з’явилася на українській сцені, а вже 2-го квітня її можна буде побачити у Вінниці.

Ця вистава – частина благодійного проекту, що об’єднав творчі зусилля митців з різних міст та різних театрів. Актриса Ірма Вітовська, режисер Ростислав Держипільський, гурт «Океан Ельзи», художник Андрій Єрмоленко, балетмейстер Ольга Семьошкіна та актори Івано-Франківського театру імені Івана Франка доклали зусилля, аби вистава стала не лише творчою подією, а також приводом до вирішення значущої соціальної проблеми – створення в Україні доступної системи паліативної допомоги для тяжко хворих дітей.

Купівля квитків онлайн

Довідки за телефоном: 67 09 07; 56 20 36.

Подія у facebook.com