Метри української сцени БОГДАН БЕНЮК, НАТАЛІЯ СУМСЬКА і АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ привезуть до зимової Вінниці справжнє свято!

11 лютого о 19.00 на сцені Вінницького театру імені Садовського улюблені народні артисти України презентують захоплюючу комедію про курйози сімейного життя «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ»!

Це справжній театральний хіт-довгожитель!

Іскрометну комедію АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВу якості режисера поставив у 2011 році. Вистава одразу скорила серця глядачів і залишається однією з найуспішніших комедій театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв».

11 лютого вінничани опиняться у часі, коли ще не було мобільних телефонів, а телебачення не заполонило наші душі. За вікном лунали улюблені мелодії золотого віку музики, а європейці багато подорожували й потрапляли в незвичайні ситуації…

«ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ» - це захоплююча комедійна історія про дві сімейні пари, які волею долі опиняються в одному готельному номері. Маленький готель у французькому містечку на кордоні з Німеччиною, де всі жителі святкують фестиваль «Святого Вольфганга», стає ареною дивовижної плутанини і комічних ситуацій, яскравих любовних пригод та неочікуваних дій, які у захваті тримають глядацьку аудиторію протягом усієї вистави!

У цьому вирі зникають всі кордони, і, власне, кордон між акторами і глядачами!

Крім хвацько закрученого сюжету та безлічі смішних і курйозних сцен, вінничан чекає чимало ексклюзивних сюрпризів:

  • Незрівнянна НАТАЛІЯ СУМСЬКА доведе, що вона не тільки геніальна акторка, а й оперна співачка – заспіває німецькою!
  • БОГДАН БЕНЮК у шотландському кілті заграє на сопілці-волинці!
  • АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ постане у абсолютно неочікуваному образі!
  • А насамкінець прозвучить легендарна українська «Черемшина» на саксофоні у живому виконанні! знаного майстра ролей другого плану ВАСИЛЯ МАЗУРА!

Як відомо, хвилина сміху додає 5 хвилин життя, отже ті, кому пощастить подивитися«ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ», матимуть у своєму життєвому запасі незабутні додаткові години!

КВИТКИ НА ВИСТАВУ ВЖЕ У ПРОДАЖУ!

Вартість квитків – 190-390 гривень.

* Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua

* Запитуйте у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

* Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Метри української сцени БОГДАН БЕНЮК, НАТАЛІЯ СУМСЬКА і АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ привезуть до зимової Вінниці справжнє свято!

Знавці театру говорять, що по-справжньому талановитий актор проявляє себе саме в комедійних ролях. 

У виставі «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ» НАТАЛІЯ СУМСЬКА у компанії з БОГДАНОМ БЕНЮКОМ та АНАТОЛІЄМ ХОСТІКОЄВИМ відмінно справляються із цим вищим кваліфікаційним іспитом.

Ця комедія розсмішить вас до сліз!

Вистава повна приколів у стилі «Шоу Бенні Хілла», адже поставлена за мотивами п’єси англійського драматурга Дейва Фрімана, найвідомішим проектом якого став сценарій для телевізійного фільму «Шоу Бенні Хілла».

«ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ» - класичний зразок комедії положень!

Яскрава і легка, вистава вражає незабутньою атмосферою! Суцільний заряд бадьорості й енергії! 

У виставі відтворені неповторні 70-ті роки ХХ століття!

АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ, режисер-постановник вистави, народний артист України:

- Це наша юність, музика Джеймса Ласта, італійська естрада... Це ціла епоха! Прочитавши втретє, я збагнув секрет цієї п'єси. Найголовніше те, що в ній є можливість для фантазії - не тільки режисерської, а й акторської. Мені здається, що після цієї п’єси люди зрозуміють, що життя прекрасне, несподіване, яскраве, треба тільки дивитися на нього позитивно - принаймні, намагатися! Тоді буде набагато цікавіше!

БОГДАН БЕНЮК, народний артист України:

- Багато з того, що є у цій виставі - фантазія цього прекрасного і геніального чоловіка – Хостікоєва! П’єсу англійського драматурга Фрімана він багато у чому переробив!

НАТАЛІЯ СУМСЬКА, народна артистка України:

- Йдучи на репетиції цієї вистави, я ловила себе на думці, що хочеться забутися - від побуту, проблем, газет, жахливих фільмів на телеекрані, подій у державі, які часом лякають, а часом гнітять. Хотілося відірватися - і потягти за собою в полон театру глядача!  Я по натурі оптимістка, тому мені подобається ділитися таким же позитивним настроєм з іншими!

Козирем вистави постановник свідомо обрав яскраві акторські роботи. Деталі поведінки персонажів відпрацьовані філігранно, у результаті - всі характери виразні, пізнавані, зі своєю родзинкою гумору.

А крім зіркової трійці, у виставі грають кращі актори українського театру: Ігор Рубашкін, Олеся Власова, Василь Мазур, Анна Сирбу, Денис Мартинов.

Відправляйтесь у найвеселішу подорож разом з кращими артистами української сцени 11 лютого о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського!

Яскраві перевтілення, ситуації, що викликають щирий захват та сміх, і виняткова гра улюблених акторів зроблять цей вечір воістину незабутнім!

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».