Українська прем’єра вистави, у якій кожний пізнає себе!

Вистави, після перегляду якої ви вийдете геть іншими!

«ОбійМи»вразять, захоплять, торкнуться найтонших струн вашої душі, подарують натхнення і омріяні крила!

Пережити всю палітру почуттів, отримати відповіді на найбільш хвилюючі життєві запитання і позбавитись «рамок» на шляху до власного щастя – всі вінничани та гості міста зможуть вже 21 квітня о 18.00 у Вінницькій обласній філармонії.

12 красунь-чарівниць – талановитих акторок, танцівниць, співачок, письменниць, поетес на чолі з незрівнянною Юлією Свєтловою презентують першу виставу свого театру «Коло Світла» - сучасного, концептуального та експериментального.

Насолоджуючись глибокими життєвими історіями, будемо разом зазирати всередину себе!

На виставі «ОбійМи» вас чекає:

* новаторська постановка і режисерські ходи,

* мікс проникливих монологів, життєвих історій та краси пластичного руху,

* авторська музика талановитого композитора Олександра Суханова.

Буде максимально відверто й актуально, чуттєво і невимовно красиво!

Вистава «ОбійМи» стане глибоким відкриттям для глядачів будь-якого віку та статі!

Постановка буде однаково цікавою і близькоюяк жінкам, так і чоловікам, як спраглому до нових вражень молодому поколінню, так і тим, у кого позаду чималий власний  життєвий багаж.

Сценарій вистави написаний режисером-постановником Юлією Свєтловою – відомою поетесою, хореографом та танцювально-руховим терапевтом.

Кожен її творчий проект викликає захват у глядачів, адже завжди дарує максимально потужні відчуття і до, і після перегляду.

Багатогранний мистецький світ має і кожна з учасниць театру «Коло Світла».

У ролі танцівниць-солісток глядачі першого міжнародного оперного openair фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2017 бачили їх у грандіозній постановці всесвітньовідомого мюзиклу «Танець вампірів»ДжимаСтейнмана.

Кожна з дівчат сама писала власні монологи для вистави «ОбійМи»!

«ОбійМи» – це історія про тебе. І про мене. Історія про те, як ті, ким ми були, стають тими, хто ми є… Про ту частину кожного з нас, яка прагне бути ближчою до людей, і про ту, що боїться цього… Про ту, яка в розпачі, і про ту, що намагається подолати всі труднощі… Про розчарування й надії, невпевненість і спокій, злість і любов. Це історія про стосунки з іншими людьми і з самим собою. «ОбійМи» – це історія про всіх нас….»

«З кожним роком нас оточує все більше людей. Ще ніколи на Землі нас не було так багато. Але в той же час все більше людей віддаляються один від одного, закриваються, стають самотніми в душі. Саме про це наш спектакль – про самотність у цій юрбі. Це картина нашого світу тут і зараз. І про те, що є вихід із цього задзеркалля…»

«Про що наша вистава? Про тебе. Про твої страхи, про твій біль, про твої сумніви, про твої надії, про твою боротьбу, про твою любов… Про все те, з чим зіштовхує нас життя. Ця палітра життя від її світлих і ніжних до найбільш похмурих тонів надихає нас, людей з особливо чутливою шкірою, говорити й тим самим творити. Розпач, напруга, розчарування, злість, ніжність, світло, краса, сила... Ти це відчуваєш і переживаєш.І ми розділяємо це з тобою в наших історіях на сцені…»

«Наша постановка про життя кожної людини і людей у суспільстві. Наскільки ми вміємо бути людьми, не бути байдужими?.. Наскільки вміємо жити й радіти життю, не обмежуючи себе рамками, у які нас «заганяють»?...»

«Ми хочемо, щоб наша вистава пробуджувала. Щоб під час перегляду захотілося діяти, змінюватись і змінювати!»

Не пропустіть 21 квітня о 18.00 у Вінницькій обласній філармонії прем’єру вистави «ОбійМи»!

Вас чекають дві незабутні години почуттів та відкриттів, щирості та чесності зі світом та собою!

КВИТКИ НА ВИСТАВУ ВЖЕ У ПРОДАЖУ!

Вартість квитків – від 130 до 280 гривень.

* Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua

* Запитуйте у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, Вінницької обласної філармонії, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

* Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

 Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».