Протягом 24 травня – 5 червня 2016 р. в Регіональному центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик» триватиме виставка юного, талановитого вінничанина Іллі Полтавця.

Ілля Полтавець народився 22 липня 2010 року у місті Вінниця. У 1,5 роки здивував близьких намальованим обличчям людини. Тоді вперше заговорили про спадковий талант художника у маленького Ілюші. Оскільки його прадід Михайло Осадчук (м.Жмеринка) вирізнявся такими здібностями і досі його картини зберігаються у домашніх колекціях не лише родини.

Щодо Іллі, вже у 2-3роки спостерігалась не за віком майстерність розміщувати об’єкти на малюнку та підбір кольорів. Тому у 4 роки він став наймолодшим учнем художньої студії «Палітра» при громадській організації «Дитяче телевізійне творче об’єднання «міні ТВ»», викладач Марина Гнатюк.

За ці майже 2 навчальні роки пробував різні жанри – натюрморт, пейзаж, портрет; та техніки малювання – олівець, фломастер, акварель, гуаш. Найбільше вподобав пастель.

Та випадкова зустріч із вуличним художником і тривале спостереження хлопчика за ним підштовхнуло до нового експерименту. Вже кілька місяців Ілюша малює картини переважно фарбами, не застосовуючи пензлик. На першій експозиції представлено більше 20-ти робіт маленького художника – найкраще з усього. 

Пропонуємо і Вам зазирнути у цей дитячий світ!

Виставка відкрита для відвідування: будні: 10:00 - 20:00, субота: 11:00 - 19:00, неділя: 11:00 - 18:00.