Олександр Антонюк - перший художник, який своєю творчістю відкрив арт-простір галереї «Арт Шик» для вінницького глядача. Саме він почав знайомство вінничан з творчістю найбільш цікавих сучасних художників інших регіонів України.

Народився він у вересні 1971, у м. Кам'янець-Подільський. Закінчив прикарпатський університет ім. В. Стефаника, (1993- 1998). У 1999 році в м.Вінниці відбулася перша персональна виставка Олександра - «В золотому човні», що мала великий успіх; потім художник бере активну участь в обласних, загальноукраїнських та зарубіжних виставках. Зараз Олександр живе і працює в місті Хмельницькому. Роботи художника знаходяться в приватних колекціях і різних галереях України, а також за кордоном.

Олександр Антонюк - член Національної спілки художників України. Творча манера художника дуже своєрідна, він має «своє обличчя», відмінне від інших, свою манеру і свій погляд. У полотнах Олександра явно простежується вплив іконопису і так званого наїву. Персонажі, хоча і зображені не в реалістичній манері, але їх пластика і композиційне розташування на полотні, а також чудове колористичне рішення створюють враження цілісне і незабутнє, дозволяючи легко «прочитати» глибокий внутрішній зміст кожної картини. Найбільше вражають очі героїв. На відміну від осіб і фігур вони виписані дуже реалістично, персонаж часто «дивиться» прямо в очі глядачеві, що створює ефект «оживання». Теми творчості Олександра Антонюка різноманітні, це - біблійні, історичні і казково-фантастичні сюжети.