29 квітня 2017 року 0 12:00 у відділі мистецтв Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва (вул. Соборна, 70, ІІІ поверх) відбудеться презентація художньої виставки фотографа-аматора Миколи Маркова «Світ крізь об’єктив»

Марков Микола Володимирович народився 31 березня 1980 року в с. Іванівка Вінницького району.

Фотографією почав захоплюватись не так давно, у 2013 році. Спершу це навіть і не було захопленням, швидше бажанням фотографувати власних дітей, родину, фіксувати певні моменти із життя. З часом це бажання переросло у зацікавленість фотографією, як мистецтвом. Микола багато читає про історію фотографії, про видатних фотографів та прийоми, які вони використовували під час створення своїх робіт. Разом з тим, він вивчає технічну сторону питання. Адже фотоапарат – це насамперед інструмент, і його потрібно знати досконало.

Як фотограф Микола не відносить себе до якогось певного жанру. Йому просто подобається фотографувати. Він отримує задоволення від самого процесу зйомки. Хоча, можливо, він просто ще не знайшов свій жанр. На все свій час, адже він тільки початківець у цьому виді мистецтва.

Сьогоднішня виставка є першою. Раніше Микола ділився своїми роботами лише із вузьким колом друзів.

Запрошуємо усіх фотолюбителів і поціновувачів фотомистецтва на презентацію! Вхід вільний.

 

Контактна особа – Войтюк Неля Адамівна

Тел.: 38 (0432) 59-20-55

Е-mail: [email protected]