12 грудня о 10.00 відбудеться відкриття виставки-презентації "НДО ЕКСПО 2017", у якій братимуть участь провідні громадські та благодійні організації Вінниці, що представляють різні сфери соціального життя громади області. У першій виставці-презентації братимуть участь представники 16 громадських та благодійних організацій. Самі ці учасники виявилися готовими надати вінничанам повну інформацію про свою проектну діяльність та фінансування. Виставка триватиме з 12 по 13 грудня 2017 року на 2-му поверсі Експоцентру за адресою вул. Соборна, 68.

Вінницька торгово-промислова палата організовує цю подію з метою сприяння розвитку соціальної відповідальності бізнесу та громадян, надаючи їм можливість прийти і особисто дізнатись про величезну роботу, яку представлені громадські та благодійні організації здійснюють у громаді Вінниччини, а також допомогти цим організаціям коштами, часом та в будь-який інший спосіб, ставши частиною рішення спільних для всіх проблем.

Громадські та благодійні організації відкриті для діалогу і довели це, розкривши інформацію про свою діяльність, починаючи від кількості працівників і закінчуючи фінансовими показниками. Ця інформація представлена у Таблиці Прозорості НДО, з якою будь-яка особа може ознайомитись за посиланням, а також на сторінці у Facebook.

Ми вважаємо, що такий ресурс, як Таблиця Прозорості НДО, не був до сьогодні доступний для широкого загалу.