У Віницькому обласному художньому музеї відбулась презентація персональної виставки «Трансформація» креативного та неординарного, з позиції творчого світогляду митця і педагога Віктора Назарова.

Виставка висвітлює результат творчої праці автора, позначений кардинальним поворотом у стилістичній концепції художника і рішучим переходом від реалістичного образотворення до формотворчого виразу у руслі «Contemporary Art».

Твори живопису, представлені на виставці, є частиною великої тематичної серії, створеної за період із 2015 по 2017 рік, експонуються в Україні вперше.

Персональна виставка Віктора Назарова «Трансформація»

У квітні 2017 року ця серія у повномy об’емі успішно стартувала в Італії, де відбулась персональна виставка за підтримки мерії міста Fojia.

До 2000 року у творчості Віктора Назарова домінуючим залишався традиційний для реалістичного спрямування жанровий діапазон: натюрморт, пейзаж, портрет. Активна творча позиція, вдосконалення власного стилюз Віктора Миколайовича, відповідно до часових змін у поєднанні з оглядом експозицій провідних музеїв сучасного мистецтва Парижа, Берліна, Амстердама, Рима та інших, лише зміцнили логічно сформовану тенденцію творчості митця. Окрім мистецької практики, великий результат принесла і викладацька справа. Педагогічний стаж Віктора Назарова складає більше 30 років.

Персональна виставка Віктора Назарова «Трансформація»

Блискуче поеднуючи творчий креатив з викладацьким талантом, він виховав цілу плеяду зрілих особистостей, художників, яких зумів скерувати в житті, передавши велику любов до мистецтва і вічних цінностей.

З 1996 по 2001 рік він брав активну участь у мистецьких пленерах у Польщі, демонструючи свою творчість у містах: Познань, Варшава, Вжешня та у різноманітних виставках рідного міста Вінниці. Твори Назарова зберігаються у фондовому зібранні Вінницького обласного художнього музею, приватних і музейних колекціях, в Італії, Франції, Польщі та ін.

Персональна виставка Віктора Назарова «Трансформація»

Організатори переконані, що дана виставка викличе справжній інтерес у Віиниччини та справить позитивне незабутне враження на гостей міста.