Викликати контролера відтепер можна в Telegram

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» все збільшує кількість каналів зв`язку, щоб споживачі могли без проблем, не виходячи з дому, скористатися додатковими сервісами. Відтепер у чат-бот «ВМТЕ» в Telegram, який розпочав свою роботу ще наприкінці квітня, додали ще одну функцію – заявка на виклик контролера. Контролери виходитимуть на заявки вже з понеділка - 18 травня.

Тож, тепер крім подачі показників індивідуальних приладів обліку гарячої води, ви можете викликати контролера, виконавши лише кілька простих дій у Telegram.

Для того, щоб знайти чат-бот, перейдіть за посиланням або наберіть у пошуку в Telegram «ВМТЕ».

виберіть функцію «виклик контролера»; вкажіть повну адресу; зазначте номер телефону; далі виберіть, що одну із трьох необхідних дій: «опломбування лічильника», «розпломбування лічильника», «опломбування запірної арматури»; вибравши функцію, Ви отримаєте підтвердження прийняття заявки, а також рахунок, який необхідно буде сплатити до приходу контролера, адже послуга розпломбування/опломбування платна. 

Заявки приймаються цілодобово, а опрацьовуються протягом двох робочих днів (робочі дні в міжопалювальний період пн-чт з 8:00 до 17:00).

Важливо: виконати Вашу заявку буде можливо лише у випадку зазначення повних і правильних даних.

Чат-бот функціонуватиме не лише в період карантину, а постійно. Поступово кількість функцій буде збільшуватися, стежте за новинами.

Зверніть увагу: увійти в чат-бот можуть лише користувачі Telegram. Тому завантажуйте додаток, реєструйтеся і подавайте показники приладів обліку гарячої води швидко і легко.

Крім даного способу, викликати контролера споживачі можуть, звернувшись у відділ контролю енергозбуту підприємства за номером телефону 50-72-89, або залишивши заявку на сайті за посиланням . Онлайн-заявка на виклик контролера опрацьовується протягом двох робочих днів.


Важливо: Viber за номером 067 442 48 21 з понеділка, 18.05, не функціонуватиме. Діятимуть лише способи, зазначені вище


Переглядів: 2863
Поширень: 1

Останні новини