Вільний графік без дрескоду та керівника: ТОП-5 сервісів з пошуку фрілансу

Топ 5 фріланс- бірж України де можна знайти роботу вже сьогодні

Вінничани можуть знайти роботу на фріланс-платформах. Заробляти гроші дистанційно можна вже сьогодні, варто просто повірити у свої сили та скористатися можливостями інтернету. 

За останні два місяці більша частина населення Вінниччини практикувала дистанційну форму роботи. Багато компаній скоротили свій штат робітників та знизили заробітну плату. Робота на фрілансі є актуальною як ніколи. Отже, саме час скористатися послугами фріланс-бірж, на яких ви зможете зареєструватись і почати заробляти вже сьогодні:

Freelancehunt 

Одна з найбільших українських фріланс-бірж. Публікує весь спектр проектів: від програмування до просування, дизайну і роботи над текстами. Є можливість придбати преміум доступ, який покращить ваші стартові можливості в знаходженні проекту.

Freelance.ua

Ще одна велика біржа з фокусом на українських виконавців і повним списком спеціалізацій. Замовлення можна проводити за системою «безпечної угоди» — при цьому кошти резервуються до виконання завдання і обміну відгуками

Kabanchik 

Це онлайн-сервіс замовлення послуг, де можна знайти не лише традиційний фріланс, а й замовлення на клінінг, ремонт, будівництво і так далі. У 2019 році українці замовили на цьому сервісі послуг на 155 млн грн. Зараз на сервісі активно росте попит на онлайн-спеціалістів в галузі копірайтингу, набору текстів та дизайну.

Upwork 

Найбільша міжнародна фріланс-біржа про яку чули напевно всі. Для реєстрації на біржі доведеться ретельно заповнити профіль і пройти попередню модерацію. Окрім досвіду, потрібно вказати погодинну ставку, записати відео про себе і так далі. Список спеціалізацій та вакансій доступних на сайті — найбільший, але конкуренція відповідно теж. Проте спробувати себе там реалізувати точно варто.

Doit.ua

Реєстрація на сайті займає 3 хвилини. Модератори перевіряють ваші дані та присвоюють вам статус виконавця. Після чого ви починаєте працювати в різних проєктах. Даний сервіс дбає про безпеку як замовників так і виконавців.Вартість проєкту списується з рахунку замовника, після виконання роботи ви отримуєте ваш гонорар на банківську картку.

Сподіваємося, що ця добірка відкриє для читачів нові можливості для заробітку грошей та стабілізує матеріальне положення вінничан.



Переглядів: 4248
Поширень: 0

Останні новини