#ЯлюблюПіденнийБуг: вінничани можуть отримати призи за селфі біля річки

Зовсім скоро відбудеться два чудових свята - 21 травня в Україні святкують День Вишиванки, а 22 травня - День Південного Бугу.

Басейнове управління водних ресурсів річки Південний Буг не може оминути увагою ці колоритні самобутні та важливі дні. І тому спільно з компанією UPcam та Поліграфією "Ідеї Успіху" вирішили оголосити фотоконкурс, переможці якого будуть нагороджені заохочувальними призами.

Вінничан запрошують взяти участь у фотофлешмобі. Для цього потрібно:

Зробити селфі, або фотографуватися у святковій вишиванці; На фото має бути присутній напис «Я люблю Південний Буг», наприклад написаний або роздрукований на листі формату А4, який Ви тримаєте в руці (Ваша креативність не залишиться непоміченою); Надсилаєте фото на офіційну сторінку у Facebook  

Це важливо 

Фото приймаються до 13.00 год. 24 травня 2020 року (фото отримані після зазначеного часу прийматись не будуть); 25 травня 2020 року усі фото будуть завантажені в окремий альбом на сторінці 29 травня о 22.00 год буде визначено переможця конкурсу по кількості лайків на фото; Один користувач може відправити лише одне фото; Організатор конкурсу має право виключити учасника, якщо той не виконав одну або кілька умов конкурсу; Беручи участь в конкурсі, учасник підтверджує, що організатор може вказувати його ім'я в Facebook при оголошенні переможців; Створені для конкурсу фотографії можуть використовуватися організаторами конкурсу в інших рекламних або соціальних матеріалах.

Організатори з  нетерпінням чекають на Ваші фото.



Переглядів: 4372
Поширень: 2

Останні новини