Екскалібур – меч короля Артура та Човен Святого Дунстана: стартує новий сезон роботи музею Гластонбері

В середньовіччя без машини часу запрошують відвідувачів музею Гластонбері, що розмістився просто неба неподалік від Вінниці.

Там стартував новий сезон Центру ремесел «Дунстан». Для гостей влаштовують унікальну розважально-культурну екскурсійну програму «Таємниці Гластонбері».

«Програма заснована на історії та середньовічних легендах про стародавнє британське місто Глатонбері, в якому у Х столітті жив святий Дунстан – покровитель музикантів, ювелірів, зброярів і ковалів. Староанглійською мовою це місце називалося «Ynys yr Afalon», що означає «Острів Авалон», відомий нам з легендарної історії про короля Артура», - йдеться в анонсі на фейсбук-сторінці заходу.

Екскурсійна програма передбачає відвідування музею Гластонбері, стрільбу із лука та участь у майстер-шоу з виготовлення піци у дров’яні помпейській печі за старовинними технологіями.

В музеї Гластонбері ви зможете ознайомитися з унікальними ландшафтними інсталяціями:

Екскалібур – легендарний меч короля Артура; Човен Святого Дунстана; Гластонберійський терен; Стан лицарів круглого столу; Колодязь Чаши; Середньовічна дров’яна піч.

Також всі бажаючі можуть прогулятися до мальовничого озера. Краєвид нагадує озеро «Дозмарі Пул», в якому, за легендами, ще й досі находиться меч короля Артура – Екскалібур.

Тривалість екскурсійної програми: 1,5 –2 години.

Центр ремесел розташовано у селі Стадниця. вул.Молодіжна, 45 (6 км від Вінниці).

До 1 червня на групові замовлення діє спеціальна ціна: 150 грн (будні) та 200 грн. (вихідні та святкові дні).

Попередній запис обов'язковий. Кількість місць обмежена.

Замовлення за тел.: (066) 453-09-63, (067) 599-79-73



Переглядів: 4639
Поширень: 1

Останні новини