В масках та з дотриманням дистанції: батьки дошкільнят з 1 червня можуть подавати документи до шкіл

Як піти у 1-й клас? Алгоритм вступу до школи – визначено. Прийом заяв триватиме впродовж місяця, з 1-го по 30-те червня.

Дати, на які чекали тисячі батьків маленьких дошкільників, назвала директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко у коментарі для радіо «Місто над Бугом»

«Батьки мають подати заяву, пред'явити документ, який посвідчує, що вони проживають на території обслуговування школи. Подавати потрібно особисто і відповідно до графіка», - розповіла Оксана Яценко.  

Також, йдучи до школи, де навчатиметься ваша дитина, потрібно дотримуватись епідеміологічного режиму: бути в масці та тримати дистанцію.

Аби не було порушення, батькам варто попередньо записатися на зустріч на сайті школи, або ж за телефоном. Це робиться для того, щоб не було скупчення людей. Прийом документів здійснюватиметься на вулиці або у холі школи.

Також, Оксана Василівна зазначила, що медичну довідку можна принести до 1 вересня.

Нагадаємо, першочергове право на зарахування до школи мають діти:

які фактично проживають на території обслуговування закладу освіти, є братами та/або сестрами дітей, які вже навчаються у школі; діти працівників школи.



Переглядів: 3767
Поширень: 0

Останні новини