Зірки українського шоу-бізнесу запрошують вінничан на благодійний онлайн-фестиваль

Новий музичний проєкт Only Live Festival подарує вінничанам багато кіловат якісного живого звуку. Скучили за святами та драйвом? Тоді, ви обов’язково маєте долучитися до цієї події! Сьогодні, 20 травня, стартує новий музичний проєкт Only Live Festival, який проходить за підтримки UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. Фест відбудеться в онлайн форматі, проте на майбутнє глядачі матимуть змогу його побачити на концертних майданчиках України та за кордоном. 

Трансляція відбудеться о 18:00 наживо в онлайн-форматі. Для вінничан співатимуть: Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Олег Собчук (СКАЙ), Epolets, Kishe, Zlata Ognevich, Руслана, Віктор Павлік, Іван Марунич та особливо приємно буде почути Сергія Асафатова. Вінницький мультиінструменталіст, який підкорив серця мільйонів українців виступаючи в співочому шоу "Голос Країни" та дійшов до суперфіналу, сьогодні знову запалить серця глядачів.

Особливістю фесту стане його культурна цінність - артисти виступатимуть без фонограм та плейбеків. Це будуть виступи наживо, де музиканти грають тут і зараз, де ваші улюблені пісні звучать unplugged - відверто на всі 100% . Головна мета проєкту - передати культурну цінність живої музики кожному глядачеві, та показати які талановиті люди створюють наш музичний простір та дарують незабутні враження.

Також, у проєкту є благодійна мета: збір коштів для фонду «Запорука»,   що займається питаннями лікування дитячої онкології. Кошти будуть спрямовані до благодійного фонду на будівництво центру для онкохворих дітей «Дача».

Номер картки фонду у Приватбанку:5169 3305 1816 6852

“Дача” - єдиний в Україні центр, який знаходиться у орендованому будинку, де діти, які хворіють на рак, можуть безкоштовно проживати зі своїми батьками  під час лікування. Найпростіший спосіб допомогти - відправити смс на короткий номер 88077. Вартість смс 10 гривень. Комісії та податки не стягуються.

Проєкт реалізовано за підтримки: UNDERHILL TV, Наше Радіо, Фонд Запорука, Event Band, Kaska records.

Прямий ефір відбудеться в facebook за посиланням



Переглядів: 3931
Поширень: 0

Останні новини