Замість магазину у "подорож": у Вінниці заблукав 4-річний хлопчик

21 травня близько 19 години поліцейська відділу ювенальної превенції Ольга Телепенко на Площі Перемоги  зайшла в автобус, щоб їхати додому після служби. Вона звернула увагу на маленького хлопчика, який зайшов з іншими пасажирами, але  був без супроводу дорослих. Дитина не змогла відповісти, де його батьки.

Поліцейська вийшла з ним з автобусу та подзвонили на  спецлінію 102, щоб перевірити чи не шукають дитину. Однак жодних повідомлень про зниклого хлопчика не надходило.

Та невдовзі матір малолітньої дитини зателефонувала в поліцію.

На фото - хлопчик з поліцейською ювенальної превенції Лівобережного відділення поліції м. Вінниці

За словами начальниці відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, з’ясувалося, що хлопчик проживає на вулиці Дубовецькій. В сім’ї, де він виховується, п’ятеро дітей.

Мама дала пояснення, що зазвичай відпускала 4-річного сина самого  до магазину, який знаходиться в дворі будинку, де вони проживають. Цього разу він не повернувся з магазину, а пішов подорожувати Вінницею. 

На матір  хлопчика склали адміністративний протокол за ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) .  

На фото - хлопчик з поліцейською ювенальної превенції Лівобережного відділення поліції м. Вінниці



Переглядів: 3149
Поширень: 1

Останні новини