Співає, смачно готує та жартує. Мінестроне, буйабес, смажені гливи й «небриті і не голені олені». Фронтмен гурту «ТІК» годує українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на телеканалі ICTV.
В такий спосіб вінничанин Віктор Бронюк підіймає настрій глядачам зранку та ділиться кулінарними секретами приготування страв та власними рецептами.
У першому випуску Віктор Бронюк готує на перше - пісний борщ, на друге - курячі супер-стегна, на третє - картопляні оладки із залишків пюре. А також розповість про користь капусти і не тільки.
Для приготування пісного борщу від Віктора Бронюка знадобиться:
-
Капуста 1 шт.
Картопля – 4 шт.
Цибуля – 1 шт.
Буряк – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Квасоля – 1 банка
Томатний соус – 300 гр
Сметана
Сіль
Чорний перець
Курячі стегенця в маринаді
-
Стегенця – 10 шт.
Часник – 4 зубчики
Сіль
Перець чорний
Мука
Картопляні оладки
-
Картопляне пюре – 400 г
Борошно пшеничне – 200 г
Яйця курячі – 2 шт
Сіль
Перець чорний
Переглядів:
3690
Поширень:
0
/news/shared/10158-u-prohrami-pershe-druhe-ta-kompot-viktor-broniuk-dilytsia-iz-hliadachamy-smachnymy-retseptamy-vypusk-1