У програмі "Перше, друге та компот" Віктор Бронюк ділиться із глядачами смачними рецептами. Випуск 1

Співає, смачно готує та жартує. Мінестроне, буйабес, смажені гливи й «небриті і не голені олені». Фронтмен гурту «ТІК» годує українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на  телеканалі ICTV.

В такий спосіб вінничанин Віктор Бронюк підіймає настрій глядачам зранку та ділиться кулінарними секретами приготування страв та власними рецептами.

У першому випуску Віктор Бронюк готує на перше - пісний борщ, на друге - курячі супер-стегна, на третє - картопляні оладки із залишків пюре. А також розповість про користь капусти і не тільки.

Для приготування пісного борщу від Віктора Бронюка знадобиться:

  1. Капуста 1 шт.
  2. Картопля – 4 шт.
  3. Цибуля – 1 шт.
  4. Буряк – 2 шт.
  5. Морква – 1 шт.
  6. Квасоля – 1 банка
  7. Томатний соус – 300 гр
  8. Сметана
  9. Сіль
  10. Чорний перець

Курячі стегенця в маринаді

  1. Стегенця – 10 шт.
  2. Часник – 4 зубчики
  3. Сіль
  4. Перець чорний
  5. Мука

Картопляні оладки

  1. Картопляне пюре – 400 г
  2. Борошно пшеничне – 200 г
  3. Яйця курячі – 2 шт
  4. Сіль
  5. Перець чорний


Переглядів: 1560
Поширень: 0