Вільна англійська онлайн

Заговорити вільною та багатою мовою хоче кожен, хто приходить на курси англійської мови. Для цього студент має розуміти, що такий навичок приходить до нього поетапно, поки він не буде знаходитися на рівні Advanced, який підтверджує атестація з англійської мови.

Advanced — рівень «просунутого» користувача, підтверджений сертифікатом з маркуванням С1. Такі вимоги пред'являються до випускників факультету філології, це обов'язкова умова для вступу в європейські ВНЗ, для працевлаштування або еміграції в більшість англомовних країн. Репетитори школи Tutor Eng допоможуть добре підготуватися і заповнити відсутні знання. Ми працюємо дистанційно, надаємо всі дидактичні матеріали, використовуємо авторську методику для кращого засвоєння нової інформації.

Які нові навички необхідні користувачам на рівні С1

Успішне проходження попереднього етапу — Upper-Intermediate вже дозволяє добре розмовляти, розуміти швидку мову, читати і писати англійською. Подальше вивчення забезпечує вільне володіння англійською поза рамками програми.

Чому вчаться «просунуті» користувачі: Підтримувати розмову поза знань теми. Швидка грамотна мова. Сприйняття абстрактних понять. Поняття ідіом англійської мови. Використовувати складні граматичні конструкції. Вільно розмовляти і розуміти англійську навіть по вузько направленої темі. Сприймати складні терміни «на слух».

По закінченню курсу Advanced можна успішно скласти іспити: IELTS чи TOEFL з найвищими оцінками. Це дає право для працевлаштування в міжнародні компанії, вступ в закордонні ВНЗ, а також більше можливостей професійного зростання. Фахівці такого рівня завжди затребувані, а значить, можна розраховувати на успішну кар’єру і високу оплату своєї праці.

Tutor Eng: нові перспективи

Успішне вивчення англійської починається з пошуку відповідного викладача. У нашому штаті — лише фахівці, що мають достатній досвід викладання. Ми працюємо за авторськими методиками швидкого вивчення іноземних мов, використовуємо індивідуальну програму навчання, розраховану на різний базовий рівень володіння мовою.

Які напрямки затребувані:

Навчання англійської школярів і дітей молодшого віку. Підготовка до здачі ЗНО, підвищуємо рівень знань для вступу до ВНЗ. Допомагаємо підготуватися до сертифікаційного іспиту IELTS і TOEFL. Навчаємо корпоративної англійської.

  На вибір є багато різних програм, діють системи знижок постійним клієнтам, безкоштовній перший урок. Графік проведення занять узгоджується індивідуально. Заняття проходять дистанційно, що важливо для учнів з інших міст України. Програма адаптується до потреб клієнта, тому певним навичкам (читання, письмо, розмовної мови) можна приділити більше уваги. Завдяки таким заняттям ви зможете легко заповнити знання англійської, підтягнути свій рівень, підвищити кваліфікацію. Репетитор буде відслідковувати прогрес, тому не залишиться прогалин в інформації. Індивідуальні заняття дозволяють швидко вивчити англійську на рівні просунутого користувача, забезпечать успішне засвоєння матеріалу, допоможуть у вирішенні певного завдання.


Переглядів: 3314
Поширень: 0

Останні новини