Поліцію Вінницької області очолив Іван Іщенко

Голова Нацполіції Ігор Клименко представив нового керівника поліції Вінниччини. Поліцію Вінницької області очолив Іван Іщенко. Представлення відбулося сьогодні, 1 червня. Участь у заході взяли керівники Вінниччини, правоохоронних органів області.

У вступному слов Ігор Клименко наголосив, що завдяки спільним зусиллям та співпраці з органами влади та правоохоронними органами, виключно в рамках закону та визначених повноважень, поліція може ефективно протидіяти порушенням та іншим протиправним проявам і регіоні.

Голова Нацполіції віздначив, що Іван Іщенко – досвідчений офіцер, з 18-річним стажем роботи в правоохоронних органах, який розпочинав службу оперуповноваженим карного розшуку, працював заступником начальника райвідділу та керівником райвідділів поліції, очолював превентивний блок поліції, перебував на посаді заступника начальника поліції Одещини.

Під час виступу новий керівник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області полковник поліції Іван Іщенко подякував за довіру та зазначив, що разом з колективом вінницької поліції забезпечить безпеку в регіоні. Він зауважив, що основним завданням для нього і всього колективу є захист прав і свобод громадян, забезпечення правопорядку, дотримання дисципліни та законності


Теги: поліція


Переглядів: 9723
Поширень: 1

Останні новини